Hyland, calificat ca lider in Gartner Magic Quadrant for Content Services Platforms, impreuna cu Blue Prism, care la randul sau este lider in Robotic Process Automation conform Gartner, au devenit parteneri pentru a oferi cea mai puternica platforma de automatizare si content management.

Peste 1500 de companii la nivel global folosesc Digital Workforce, solutia completa de RPA de la BluePrism. Accesul catre o forta de munca digitala care evolueaza si si se imbunatateste constant permite acestor companii sa automatizeze tranzactii, sa ridice nivelul de productivitate si sa se concentreze pe ceea ce conteaza.

O asemenea platforma isi arata adevaratul potential doar cand lucreaza impreuna cu sistemul central de gestiune a continutului, proceselor si cazurilor in organizatie, precum OnBase. Impreuna, ele pot creste dramatic eficienta companiei si satisfactia clientilor.

RPA este o prioritate strategica pentru Hyland, si o vedem ca pe o completare excelenta a platformei noastre de automatizare si integrare. Adevarata automatizare a proceselor necesita o platforma care poate sustine o suita de capabilitati de automatizare pentru a gestiona provovarile de business ale clientilor nostri. Adaugarea unui partener precum Blue Prism ne permite sa cream acest mix ideal. Unealta de RPA pe care o folositi trebuie sa dezvolte sistemele de gestiune a proceselor pe care le aveti in functiune. Parteneriatul cu Blue Prism ne permite sa crestem valoarea solutiilor Hyland deja implementate si sa extindem oferta noastra RPA catre organizatii noi.’ John Phelan, Vice Presedinte Executiv si Chief Product Officer la Hyland.

Elementele cheie ale integrarii Blue Prism sunt:

  • Automatizare inteligenta fara cod, prin drag-drop UI.
  • Scalabilitate sigura, ce tine cont de protocoalele existente de securitate si compliance.
  • Robotic Operating Model (ROM),o strategie de implementare dovedita.
  • Conectivitate Instanta, un ecosistem de tehnologii ce permite dezvoltarea unei singure platforme inteligente de automatizare.

Impartasim o viziune comuna cu Hyland ce graviteaza in jurul succesului si inovatiei clientilor. Impreuna, construim cea mai buna specie de capabilitati de automatizare inteligenta care conduc catre eficient`a, productivitate si o experienta a clientilor mai buna.’ spune Ron Raczkowski, Senior Vice President of Americas Alliances and Channels at Blue Prism.

Sistemul va putea fi implementat din Q1, 2020. Suntem nerabdatori sa il vedem in actiune.