5 Trend-uri in Servicii Financiare care vor da Forma Anului 2020

Revolutia tehnologica in industria financiara continua sa se dezvolte, obligand organizatiile sa se schimbe si sa tina pasul pentru a ramane in business. Care sunt lucrurile care trebuie urmarite pentru a transforma aceasta evolutie intr-un atu?

Read more

De ce este content management astazi o conditie pentru succes?

  • Peste 50% din clienti se asteapta la un raspuns de la customer service in mai putin de o ora, inclusiv in week-end.
  • 33% din clientii care au incheiat o relatie cu o companie anul trecut au facut-o pentru ca experienta nu era indeajuns de personalizata.

Read more

Hyland si BluePrism: Parteneri pentru RPA Integrat

Hyland, calificat ca lider in Gartner Magic Quadrant for Content Services Platforms, impreuna cu Blue Prism, care la randul sau este lider in Robotic Process Automation conform Gartner, au devenit parteneri pentru a oferi cea mai puternica platforma de automatizare si content management.

Read more

5 Pasi prin care Creem o Cultura a Transformarii Digitale

Stim deja ca transformarea digitala inseamna defapt transformarea business-ului prin software, iar orice fel de transformare de business incepe si se termina cu oamenii. Oricat de destept ar fi software-ul, succesul transformarii digitale sta, si va sta tot timpul in mainile voastre.

Read more

Cum arata cu adevarat IT-ul construit in jurul clientului

Cei de la Forrester¬†au descoperit ca liderii in Customer Experience (CX) se bucura de de o crestere medie anuala a veniturilor (CAGR) de 17% in comparatie cu organizatiile care nu sunt ‘customer-centric’, care inregistreaza un CAGR de doar 3%.

Read more

Criza de Leadership in Transformarea Digitala: Ce ne spun studiile

WiPro a lansat un nou studiu care ne arata ca leadership-ul in cadrul transformarii digitale se afla intr-o criza. Studiul a analizat 400 de companii de Statele Unite pentru a trage urmatoarele concluzii care ne dau de gandit:

Read more

8 Greseli Tipice in Transformarea Digitala (si cum pot fi remediate)

Read more

Deblocand Inovatia: Sfaturi pentru a transforma o cultura anti-risc

Daca mantra inovarii  este sa celebram esecurile drept un catalizator al succesului, cum aducem inovatia in organizatiile blocate in metode fin ajustate pentru a reduce sansele de greseli?

Read more

Case Management in 3 Pasi Simpli

Ne este din ce in ce mai clar ca gestiunea cazurilor devine o parte esentiala a transformarii digitale. Cu toate astea, putini inteleg ce este cu adevarat si care sunt capabilitatile unei asemenea solutii. In acest articol vom intelege ce inseamna case management si cum ar trebui abordata implementarea unei asemenea solutii.

Read more

Agenda CIO-ului in 2019: 6 Elemente Cheie pentru a Consolida Business-ul Digital

Gartner ne ofera 6 elemente cheie pentru ca un CIO sa poata naviga schimbarile din IT din 2019 si sa plaseze organizatia sa pe o cale sigura catre avantaj competitiv durabil.

Read more