Pentru administratii publiceOnBase – Registratura hibrida

Dat fiind ca in sectorul public in Romania exista inca procese care trebuie sa aiba ca si componenta hartia semnata conform legislatiei in vigoare, OnBase va pune la dispozitie un sistem de Registratura hibrida pentru a putea fi in conformitate ata cu legislatia in vigoare dar in acelasi timp avand informatia si in sistem electronic sigur si eficient.


Citeste mai mult despre registratura hibridaGestiunea sedintelor, comitetelor si comisiilor

Toate sedintele, consiliile si comisiile pot deveni mai eficiente si necesita mai putine batai de cap cu OnBase – Agenda Electronica. Printr-o combinatie inteligenta intre gestiunea cazurilor, continutului (documentelor) si a proceselor, OnBase poate schimba felul in care sunt efectuate sedintele.


Citeste mai mult despre gestiunea sedintelor, comitetelor si comisiilorPortaluri si Mobilitate

OnBase permite crearea formularelor si portalurilor externe, astfel incat interactiunile de tip “ghiseu” sa fie reduse la minim. Clientul poate interactiona cu institutia prin portalul oferit, atat pe telefoane si tablete cat si pe calculatoare, online sau sub forma de aplicatii.


Citeste mai mult despre portaluri si mobilitateManagement Contracte

Gestiunea contractelor nu poate fi mai simpla decat cu OnBase – Management Contracte. Solutia stocheaza toate documentele intr-un singur loc intr-o maniera logica, le relationeaza intre ele si le stabileste keywords dupa care pot fi cautate, in timp ce le plaseaza in “folders” usor de gasit. Fluxurile de lucru sunt automatizate, resurse sunt economisite si procesele sunt mai rapide.


Citeste mai mult despre management contracteValidare Planuri Urbanism

OnBase – Planuri Urbanism accelereaza procesul de validare printr-o gestiune inteligenta a continutului (documentelor, planurilor) si automatizarea fluxurilor de aprobare.


Citeste mai mult despre validare planuri urbanismFlux de investitii

OnBase – Flux de Investitii simplifica un proces complex, ce implica multe persoane si zeci de documente, scade riscul de greseli, sporeste semnificativ eficienta si scade timpul de efectuare in timp ce ofera transparenta si trasabilitate. Mii de documente stocate intr-un singur loc, accesibile, fara sa ocupe spatiu fizic sau sa fie nevoie sa fie transportate.


Citeste mai mult despre flux de investitiiManagement Proiecte

Printr-o gestiune inteligenta a cazurilor, continutului (documentelor) si a proceselor, OnBase – Management Proiecte schimba total felul in care este planificat si executat un proiect. De la automatizarea fluxurilor de aprobare, la organizarea documentelor aferente si generarea calendarului electronic, OnBase poate face tot ce este nevoie pentru un proiect de succes.


Citeste mai mult despre management proiecte

Afla de ce merita sa alegi OnBase.

Echipa Matricia ofera rezultate de cea mai inalta calitate prin profesionalismul si cunostintele membrilor sai,  avand o ampla intelegere a cerintelor de business si respectand bugetul agreat.


Edouard Chapuis, Infomed Fluids
Edouard Chapuis, Infomed Fluids
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage