Pentru administratii publice

Management Contracte


Gestiunea contractelor nu poate fi mai simpla decat cu OnBase – Management Contracte. Solutia stocheaza toate documentele intr-un singur loc intr-o maniera logica, le relationeaza intre ele si le stabileste keywords dupa care pot fi cautate, in timp ce le plaseaza in “folders” usor de gasit. Fluxurile de lucru sunt automatizate, resurse sunt economisite si procesele sunt mai rapide.

ofera acces instant

Prin formulare electronice personalizabile, utilizatorii pot crea interogari in baza de date de solicitari si documente relationate.

organizeaza informatia

Organizare in dosare in functie de mai multi parametrii (tipul solicitarii, data, institutiile implicate etc.), central, usor de accesat de mai multi utilizatori autorizati, de oriunde, simultan.

se ocupa de procese

OnBase – Management Contracte automatizeaza fluxurile de lucru ce pot fi personalizabile in functie de nevoi, trimite documentele la utilizatorii cheie pentru ca acestia sa interactioneze cu ele (semneze, completeze, comenteze, aprobe).

se adapteaza nevoilor

Dosarele cu caracter special pot fi puse pe fluxuri prioritare, astfel incat indeplinirea procesului sa fie cat mai rapida.

lucreaza cu sistemul vostru

Prin integrarea impecabila cu MS Office sau orice alte solutii deja folosite in institutie, OnBase – Management Contracte poate lucra cu datele din acele sisteme, iar utilizatorii pot accesa OnBase direct din aplicatiile cunoscute (e.g: Outlook).

poti vedea tot

Fluxurile pot fi monitorizate in timp real, fiecare dosar este trasabil, blocajele sunt usor de identificat si de remediat, iar fiecare interactiune cu documentele poate fi trasata alaturi de discutiile de pe marginea lui.

Afla de ce merita sa alegi OnBase.

Echipa Matricia ofera rezultate de cea mai inalta calitate prin profesionalismul si cunostintele membrilor sai,  avand o ampla intelegere a cerintelor de business si respectand bugetul agreat.


Edouard Chapuis, Infomed Fluids
Edouard Chapuis, Infomed Fluids
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage