Pentru administratii publice

Management Proiecte


Printr-o gestiune inteligenta a cazurilor, continutului (documentelor) si a proceselor, OnBase – Management Proiecte schimba total felul in care este planificat si executat un proiect. De la automatizarea fluxurilor de aprobare, la organizarea documentelor aferente si generarea calendarului electronic, OnBase poate face tot ce este nevoie pentru un proiect de succes.

Managementul cazurilor, organizare, planificare si comunicare


OnBase poate gestiona toate “cazurile” din proiectul tau.

te ajuta cu orice

Planificarea nu a fost niciodata mai simpla: OnBase – Management Proiecte iti pune la dispozitie formulare pentru cererile sau propunerile de proiecte sau pentru schimbari aduse proiectului, spre a fi aprobate prin fluxul de aprobare, de persoanele cheie.

conecteaza membrii echipei

OnBase – Management Proiecte permite comunicarea echipei de organizare astfel incat fiecare discutie, propunere sau idee sa poata fi trasata si gasita in istoricul proiectului.

va ajuta sa va organizati

OnBase – Management Proiecte poate genera calendarul electronic al proiectului, astfel, managementul timpului nu mai este o problema.

informatia nu se pierde

In momentul in care este luata o decizie, OnBase notifica automat utilizatorii vizati de acea decizie.

Management de continut: toate documentele si datele la un loc


OnBase – Management Proiecte va organiza documentele aferente proiectului, le va stoca si le va face usor accesibile.

toata informatia la un loc

Toate documentele, fie ele pentru comenzi, facturi, aprobari, planuri sunt stocate in OnBase, in fisierul proiectului, iar solutia le indexeaza inteligent pentru a fi usor de gasit.

gata cu sapatul in hartii

Fiind intr-un singur loc, stocate, acestea nu pot fi pierdute desi orice utilizator autorizat are acces la ele, ba chiar le poate gasi extraordinar de usor prin cautare sau prin organizarea de tip folders.

tine minte tot ce e nevoie

Pe langa documentele efective, OnBase – Management Proiecte gestioneaza toate datele, email-urile, notele interne aferente proiectului, pentru a oferi trasabilitate superioara fiecarei decizii luate.

Management de procese: fluxuri automate, resurse salvate


OnBase – Management Proiecte automatizeaza toate fluxurile si procesele proiectul tau. Astfel, sunt economisit timp si resurse umane si financiare, in timp ce riscul de greseli scade.

se ocupa el

Fluxurile de aprobare sunt automatizate, astfel, OnBase – Management Proiecte poate gestiona orice cerere, contract, comanda sau factura automat si se poate asigura ca acestea trec pe la fiecare utilizator cheie pentru a fi aprobate, semnate, completate etc.

lucreaza cu voi

OnBase – Management Proiecte va trimite dosarele catre persoanele necesare in functie de tipul de dosar, le va notifica si le va cere un anumit tip de interactiune (semnare, completare, aprobare, adaugare de comentarii etc.)

poti vedea tot

Procesele sunt monitorizabile in timp real, astfel oricand poti afla in ce stadiu se afla o anumita cerere si ce pasi mai are de facut pentru a fi indeplinit fluxul.

ofera control absolut

Toate procesele sunt trasabile, deci orice interactiune, aprobare, semnare, completare, orice nota si orice accesare pot fi vazute in istoric. OnBase – Management Proiecte ofera transparenta maxima.

Afla de ce merita sa alegi OnBase.

Echipa Matricia ofera rezultate de cea mai inalta calitate prin profesionalismul si cunostintele membrilor sai,  avand o ampla intelegere a cerintelor de business si respectand bugetul agreat.


Edouard Chapuis, Infomed Fluids
Edouard Chapuis, Infomed Fluids
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage