Pentru administratii publice

Validare Planuri Urbanism


OnBase – Planuri Urbanism accelereaza procesul de validare printr-o gestiune inteligenta a continutului (documentelor, planurilor) si automatizarea fluxurilor de aprobare.

simplifica viata actorilor

Toate cererile de aprobare pot fi efectuate prin portaluri externe online. Aplicantii introduc datele si documentele necesare, alaturi de planurile propriu-zise, iar OnBase – Planuri Urbanism va demara singur fluxul de aprobare. Interactiunea la ghiseu este redusa la minim, timpul de asteptare dispare in timp ce resursele umane si economice sunt salvate.

se ocupa el

Solutia va trimite automat dosarul tuturor utilizatorilor cheie, in ordine, spre a fi aprobat, semnat, completat sau pentru comentarii aditionale. In cazul in care nu primeste o aprobare, aplicantul va fi notificat prin portalul extern si va primi motivul. Interactiunile umane sunt reduse, resurse economisite, riscul de greseli dispare si timpul de executare scade. Documentele nu mai pot fi pierdute, si nu mai ocupa loc fizic.

poti vedea tot

Intregul proces poate fi monitorizat in timp real, iar aplicantul poate urmari stadiul in care se afla prin portalul extern. Astfel, pot fi identificate blocajele si poate fi optimizat procesul.

Afla de ce merita sa alegi OnBase.

Echipa Matricia ofera rezultate de cea mai inalta calitate prin profesionalismul si cunostintele membrilor sai,  avand o ampla intelegere a cerintelor de business si respectand bugetul agreat.


Edouard Chapuis, Infomed Fluids
Edouard Chapuis, Infomed Fluids
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage