Pentru banci

Creditare


OnBase – Creditare electronica gestioneaza si stocheaza inteligent, fara stres sau risc de erori mii de documente si date despre clienti si aplicarile lor pentru credite, automatizeaza si eficientizeaza fluxurile de aprobare si permite clientilor sa fie tinuti la curent cu stadiul in care se afla aplicarea lor.

O vedere 360 asupra aplicarii si clientilor


Hartiile dispar, nu mai pot fi pierdute, nu mai trebuie organizate in dosare si sertare, ci sunt toate in siguranta stocate in OnBase, usor de gasit, instantaneu. Utilizatorul capata o perspectiva 360 asupra clientului si aplicarii sale pentru credit, a datelor, documentelor si interactiunilor asociate. Calitatea serviciilor creste, odata cu satisfactia clientului, substantial, iar resursele bancii sunt salvate.

citeste informatia

OnBase – Creditare electronica proceseaza orice tip de credit. Documentele si datele vor fi capturate de OnBase, stocate si va automatiza fluxul necesar de aprobare si completare.

o intelege

OnBase detecteaza datele relevante de pe documente, le organizeaza si stocheaza logic si inteligent (dupa numele clientului, numarul de aplicare, data etc.) si creeaza keywords dupa care pot fi cautate.

lucreaza cu sistemul tau

OnBase – Creditare Electronica se integreaza impecabil cu sistemele de core banking. Utilizatorii pot accesa toate datele din OnBase direct din aplicatia deja cunoscuta.

are grija de date

OnBase – Creditare Electronica stocheaza inteligent documentele, deci ofera compatibilitate 100% cu normele GDPR.

Fluxuri automate: rapid, eficient, fara risc de eroare


In momentul in care procesele sunt automatizate inteligent, viteza lor de efectuare creste si riscul de erori dispare. Fiecare proces necesita mai putine resurse interne (umane, financiare, de timp) si, fiind mai rapid si lipsit de erori, creste calitatea serviciilor si satisfactia clientilor.

se ocupa el de flux

OnBase – Creditare Electronica automatizeaza procese precum fluxuri de aprobari. El trimite aplicatia continand datele si documentele necesare utilizatorilor cheie pentru a fi citite, aprobate sau semnate electronic, si poate chiar verifica singur integritatea unui document.

verifica datele

Identificand informatia relevanta de pe documente, OnBase – Creditare Electronica se poate asigura ca aplicarea este in regula, completa si notifica personalul sau cere completari in caz contrar, simplificand fluxul de aprobari.

te apropie de clienti

OnBase – Creditare Electronica poate permite clientilor sa aplice pentru credite prin intermediul unui portal extern. Ei introduc datele si documentele relevante si OnBase le va pune pe fluxul potrivit.

face tot ca la carte

Un flux automatizat inseamna eliminarea riscului de abatere de la procese standard, compliance.

semnatura electronica

OnBase – Creditare Electronica poate folosi semnatura electronica certificata. In felul acesta, timpul alocat printarii, semnarii si scanarii documentelor este salvat.

Vizibilitate si trasabilitate: Servicii la un alt nivel


OnBase – Creditare Electronica ofera o perspectiva completa asupra proceseleor ce decurg in banca, trasabilitate si istoric. Clientii pot primi informatii mai relevante legate de aplicarea lor si riscul de erori umane este redus. Toate procesele pot fi optimizate pana la perfectiune, rezultand in servicii prompte, resurse economisite si clienti fericiti.

poti vedea tot

OnBase – Creditare Electronica permite monitorizarea fiecarui proces, urmarirea stadiului in care se afla o anumita aplicare (ce aprobari a primit sau necesita) si crearea de rapoarte de activitate.

poti raspunde instant

Oricand un client doreste sa stie stadiul in care se afla aplicarea lui, poate primi raspunsul pe loc de la un angajat al bancii sau poate verifica el printr-un portal extern.

are grija sa fiti in termen

Blocajele pot fi identificate imediat si eliminate iar documentele nu mai pot fi pierdute.

tine minte tot ce trebuie

Prin securitate, trasabilitate si istoricul informatiei, OnBase asigura respectarea tuturor normelor si procedurilor bancii, facand in acelasi timp audit-urile mai eficiente si mai rapide.

te ajuta sa optimizezi

OnBase – Creditare Electronica creaza rapoarte relevante ce te pot ajuta sa monitorizezi performanta si sa optimizezi procesele.

Afla cum Garanti Bank a redus cu pana la 50% timpii de raspuns catre clienti.

Având în vedere buna colaborare și comunicare dintre cele două echipe, pas cu pas extindem sistemul în organizația noastră.


Fatih Arpas, ICT Director Garanti Bank
Fatih Arpas, ICT Director Garanti Bank

Dincolo de aceste aspecte, placerea, usurinta si motivatia de a lucra cu ‘oamenii Matricia’ nu pot fi explicate…dar trebuie incercate.


Mariela Bucullei, Operations Director - Leumi Bank
Mariela Bucullei, Operations Director – Leumi Bank

Afla de ce merita sa alegi OnBase.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage