Pentru banci

Popriri


OnBase – Flux Popriri transforma acest proces, il simplifica si reduce resursele necesare indeplinirii lui. Captura inteligenta, managementul de cazuri si documente si fluxul de lucru sunt uneltele pe care le foloseste OnBase pentru a transforma acest proces.

Captura si stocare: de la hartie la date structurate, in siguranta


Hartia dispare, documentele nu mai pot fi pierdute, nu mai trebuie organizate in dosare si sertare, ci sunt toate in siguranta stocate in OnBase, usor de gasit, instantaneu. Banca dispune de o perspectiva 360 asupra cazurilor de poprire ale fiecarui client, cu istoric si documentele aferente. Procesul este simplificat, resurse sunt salvate, timpul este economisit si riscul de erori scade.

intelege orice format

OnBase – Flux Popriri permite captura inteligenta a documentelor din orice format, transformand hartiile in date structurate prin identificarea informatiilor relevante de pe ele.

organizeaza informatia

Prin OnBase, toate datele asociate unui client sau unui caz sunt puse la un loc, usor de gasit. Fluxul de popriri poate apela oricand la ele.

lucreaza cu sistemul tau

Prin integrarea cu sistemul de core banking, OnBase – Flux Popriri isi poate lua datele si documentele necesare din sistemul de baza.

ofera acces instant

Angajatii bancii capata acces instantaneu, simultan, oricand si oriunde, la documentele asociate cazului prin cautarea ei cu ajutorul keywords (numele clientului, data, numele cazului) sau gasirea ei in interfata intuitiva de tip “folders”.

are grija de ele

OnBase – Creditare Electronica stocheaza inteligent documentele, in siguranta si cu istoric de accesare, deci ofera compatibilitate 100% cu normele GDPR.

Fluxuri automate: rapid, eficient, fara risc de eroare


In momentul in care procesele sunt automatizate inteligent, viteza lor de efectuare creste si riscul de erori dispare. Fiecare proces necesita mai putine resurse interne (umane, financiare, de timp) si, fiind mai rapid si lipsit de erori, creste calitatea serviciilor si satisfactia clientilor.

face totul singur

OnBase – Flux Popriri automatizeaza procese precum fluxuri de aprobare. El trimite aplicatia continand datele si documentele necesare utilizatorilor cheie pentru a fi citite, aprobate sau semnate electronic, si poate chiar verifica singur integritatea sau corespondenta datelor din document cu cele din sistemul de core banking.

verifica informatia

Identificand informatia relevanta de pe documente, OnBase – Flux Popriri se poate asigura ca datele si documentele sunt in regula, complete si notifica personalul sau cere completari in caz contrar, simplificand fluxul de aprobari.

intelege sistemul tau

OnBase – Flux Popriri poate verifica automat daca o anumita plata a fost efectuata apeland la sistemul de core banking. Astfel, poate demara automat fluxul de deblocare.

face totul ca la carte

Un flux automatizat inseamna eliminarea riscului de abatere de la procese standard.

semneaza fara stilou

OnBase – Creditare Electronica poate folosi semnatura electronica certificata. In felul acesta, timpul alocat printarii, semnarii si scanarii documentelor este salvat.

Vizibilitate si trasabilitate: Servicii la un alt nivel


OnBase – Flux Popriri ofera o perspectiva completa asupra proceselor ce decurg in banca, trasabilitate si istoric. Clientii pot primi informatii mai relevante legate de aplicarea lor si riscul de erori umane este redus. Toate procesele pot fi optimizate pana la perfectiune, rezultand in servicii prompte, resurse economisite si clienti fericiti.

poti sa vezi tot

OnBase – Flux Popriri permite monitorizarea fiecarui proces, urmarirea stadiului in care se afla o anumita aplicare (ce aprobari a primit sau necesita) si crearea de rapoarte de activitate.

poti raspunde instant

Oricand un client doreste sa stie stadiul in care se afla aplicarea lui, poate primi raspunsul pe loc de la un angajat al bancii sau poate verifica el printr-un portal extern.

va ajuta sa fiti in termen

Blocajele pot fi identificate imediat si eliminate iar documentele nu mai pot fi pierdute.

tine minte ce trebuie

Prin securitate, trasabilitate si istoricul informatiei, OnBase asigura respectarea tuturor normelor si procedurilor bancii, facand in acelasi timp auditarile mai eficiente si mai rapide.

te ajuta sa fii mai bun

OnBase – Flux Popriri creaza rapoarte relevante ce te pot ajuta sa monitorizezi performanta si sa optimizezi procesele.

Afla cum Garanti Bank a redus cu pana la 50% timpii de raspuns catre clienti.

Având în vedere buna colaborare și comunicare dintre cele două echipe, pas cu pas extindem sistemul în organizația noastră.


Fatih Arpas, ICT Director Garanti Bank
Fatih Arpas, ICT Director Garanti Bank

Dincolo de aceste aspecte, placerea, usurinta si motivatia de a lucra cu ‘oamenii Matricia’ nu pot fi explicate…dar trebuie incercate.


Mariela Bucullei, Operations Director - Leumi Bank
Mariela Bucullei, Operations Director – Leumi Bank

Afla de ce merita sa alegi OnBase.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage