Pentru companii de asigurare

Managementul relatiei cu clientii


Mii de documente si date gestionate si stocate sigur in baze de date inteligente, automatizarea unor proceduri clare si o interactiune eficienta intre client si banca prin portaluri sunt doar cateva din felurile prin care OnBase poate schimba felul in care este gestionata relatia cu clientii in banci.

O vedere 360 asupra clientilor: toate datele usor de gasit, in siguranta


Hartiile dispar, nu mai pot fi pierdute, nu mai trebuie organizate in dosare si sertare, ci sunt toate in siguranta stocate in OnBase, usor de gasit, instantaneu. Utilizatorul capata o perspectiva 360 asupra clientului, datelor, documentelor si interactiunilor sale. Calitatea serviciilor creste, odata cu satisfactia clientului, substantial, iar resursele bancii sunt salvate.

citeste informatia

OnBase – Managementul relatiei cu clientii in banci permite captura si stocarea informatiilor structurate si documentelor asociate unui client ca apoi sa gestioneze automat procesele ce le implica.

o intelege si organizeaza

OnBase detecteaza datele relevante de pe documente, le organizeaza si stocheaza logic si inteligent si creeaza keywords dupa care pot fi cautate.

va ofera acces instant

Angajatii bancii capata acces instantaneu, simultan, oricand si oriunde, la informatiile sau documentele necesare prin cautarea lor in keywords sau gasirea lor in interfata intuitiva de tip “folders”.

lucreaza cu sistemul vostru

OnBase – Managementul relatiei cu clientii in banci se integreaza impecabil cu sistemele de core banking. Utilizatorii pot accesa toate datele din OnBase direct din aplicatia deja cunoscuta.

tine datele in siguranta

OnBase – Management relatii cu clientii in banci stocheaza inteligent datele, criptat si asigura accesul numai utilizatorilor autorizati deci ofera compatibilitate 100% cu normele GDPR.

stie ce s-a intamplat cu ele

OnBase poate cripta toate informatiile stocate, de la documente la date structurate si asigura faptul ca numai cei autorizati pot accesa acea informatie. Solutia ofera un istoric al auditarilor, accesarilor si interactiunilor cu datele.

Fluxuri automate: rapid, eficient, fara risc de eroare


In momentul in care procesele sunt automatizate inteligent, viteza lor de efectuare creste si riscul de erori dispare. Fiecare proces necesita mai putine resurse interne (umane, financiare, de timp) si, fiind mai rapid si lipsit de erori, creste calitatea serviciilor si satisfactia clientilor.

verifica informatia

Identificand informatia relevanta de pe un document, OnBase se poate asigura ca documentele sunt in regula, complete, si notifica personalul sau cere completari in caz contrar, simplificand fluxul de aprobari.

face ce e de facut cu ea

OnBase – Managementul relatiei cu clientii automatizeaza procese precum fluxul de aprobari. El trimite aplicatia continand datele si documentele necesare utilizatorilor cheie pentru a fi citite, aprobate sau semnate electronic.

te apropie de clienti

OnBase – Managementul relatiei cu clientii poate permite clientilor sa aplice pentru deschiderea unei relatii cu banca prin intermediul unui portal extern. Ei introduc datele si documentele relevante si OnBase le va pune direct pe fluxul potrivit.

face totul ca la carte

Un flux automatizat inseamna eliminarea riscului de abatere de la procese standard, inseamna compliance.

semnatura electronica

OnBase – Managementul relatiei cu clientii in banci poate folosi semnatura electronica certificata. In felul acesta, timpul alocat printarii, semnarii si scanarii documentelor este salvat.

Vizibilitate si trasabilitate: Servicii la un alt nivel


OnBase – Managementul relatiei cu clientii in banci permite monitorizarea fiecarui proces, urmarirea stadiului in care se afla o anumita aplicare (ce aprobari a primit sau necesita) si crearea de rapoarte de activitate.

OnBase – Managementul relatiei cu clientii in banci ofera o perspectiva completa asupra proceselor ce decurg in banca, trasabilitate si istoric. Clientii pot primi informatii mai relevante legate de aplicarea lor si riscul de erori umane este redus. Toate procesele pot fi optimizate pana la perfectiune, rezultand in servicii prompte, resurse economisite si clienti fericiti.

poti vedea tot

OnBase – Managementul relatiei cu clientii in banci permite monitorizarea fiecarui proces, urmarirea stadiului in care se afla o anumita aplicare (ce aprobari a primit sau necesita) si crearea de rapoarte de activitate.

poti raspunde prompt

Oricand un client doreste sa stie stadiul in care se afla aplicarea lui, poate primi raspunsul pe loc de la un angajat al bancii sau poate verifica el printr-un portal extern.

are grija sa fiti in terment

Blocajele pot fi identificate imediat si eliminate iar documentele nu mai pot fi pierdute.

tine minte tot ce trebuie

Prin securitate, trasabilitate si istoricul informatiei, OnBase asigura respectarea tuturor normelor si procedurilor bancii, facand in acelasi timp auditurile mai eficiente si mai rapide.

va ajuta sa fiti mai buni

OnBase – Managementul relatiei cu clientii creeaza rapoarte relevante ce te pot ajuta sa monitorizezi performanta si sa optimizezi procesele.

Afla cum Gothaer rezolva daunele clientilor rapid, transparent si eficient cu OnBase.

Nu lasati garda jos. E nevoie de profesionisti.


Doru Spac - IT Manager, Leumi Bank
Doru Spac – IT Manager, Leumi Bank

Dincolo de aceste aspecte, placerea, usurinta si motivatia de a lucra cu ‘oamenii Matricia’ nu pot fi explicate…dar trebuie incercate.


Mariela Bucullei, Operations Director - Leumi Bank
Mariela Bucullei, Operations Director – Leumi Bank

OnBase = Totul e posibil, doar sa vrei.


Daniel Crisan - Finance Manager, Scandia
Daniel Crisan – Finance Manager, Scandia

Echipa Matricia ofera rezultate de cea mai inalta calitate prin profesionalismul si cunostintele membrilor sai,  avand o ampla intelegere a cerintelor de business si respectand bugetul agreat.


Edouard Chapuis, Infomed Fluids
Edouard Chapuis, Infomed Fluids

Always a pleasure to be next to our best partner that I’ve ever managed.


Guray Turan, Regional Manager - Hyland Software
Guray Turan, Regional Manager – Hyland Software

They are the most knowledgeable partner I know. Definitely one of our best partners in the world. Their technical capabilities on OnBase are outstanding!


Pierre Francois - Sales Solutions Engineer, Hyland Software
Pierre Francois – Sales Solutions Engineer, Hyland Software

O platforma, potential nelimitat.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage