Pentru companii de leasing

Dosar de leasing


OnBase – Dosar Leasing gestioneaza si stocheaza inteligent, fara stres sau risc de erori mii de documente si date de la clienti si dealeri si aplicarile lor pentru leasing, automatizeaza si eficientizeaza fluxurile de aprobare si permite atat clientilor cat si dealerilor sa fie tinuti la curent cu stadiul in care se afla aplicarea lor.

O vedere 360 asupra aplicarii si clientilor


Hartiile dispar, nu mai pot fi pierdute, nu mai trebuie organizate in dosare si sertare, ci sunt toate in siguranta stocate in OnBase, usor de gasit, instantaneu. Utilizatorul capata o perspectiva 360 asupra clientului si aplicarii sale pentru leasing, a datelor, documentelor si interactiunilor asociate. Time-to-yes scade, calitatea serviciilor creste substantial, odata cu satisfactia clientului iar resursele bancii sunt salvate.

citeste orice format

OnBase – Dosar Leasing proceseaza orice tip de leasing. Documentele si datele vor fi capturate de OnBase, stocate si acesta va automatiza fluxul necesar de aprobare si completare.

intelege informatia cheie

OnBase detecteaza datele relevante de pe documente, le organizeaza, stocheaza si proceseaza logic si inteligent (dupa numele clientului, numarul de aplicare, data, dealer etc.) si creaza keywords dupa care pot fi cautate.

ofera acces instant

Angajatii firmei de leasing capata acces instantaneu, simultan, oricand si oriunde, la o aplicare pentru leasing prin cautarea ei in keywords sau gasirea ei in interfata intuitiva de tip “folders”.

simplifica viata clientilor

Prin crearea portalurilor externe, poti oferi acces cumparatorilor, dealerilor si companiilor de asigurari la documentele de care au nevoie din dosar, astfel sporind viteza de procesare a cererii.

lucreaza cu sistemul vostru

OnBase – Dosar Leasing se integreaza impecabil cu sistemele de core leasing. Utilizatorii pot accesa toate datele din OnBase direct din aplicatia deja cunoscuta.

tine totul in siguranta

OnBase – Dosar Leasing stocheaza inteligent datele, criptat, asigura accesul numai utilizatorilor autorizati si tine un istoric de accesari, deci ofera compatibilitate 100% cu normele GDPR.

Fluxuri automate: rapid, eficient, fara risc de eroare


In momentul in care procesele sunt automatizate inteligent, viteza lor de efectuare creste, time-to-yes scade dramatic si riscul de erori dispare. Fiecare proces necesita mai putine resurse interne (umane, financiare, de timp) si, fiind mai rapid si lipsit de erori, creste calitatea serviciilor si satisfactia clientilor.

se ocupa de procese

OnBase – Dosar Leasing automatizeaza procese precum fluxuri de aprobari. El trimite aplicatia continand datele si documentele necesare utilizatorilor cheie pentru a fi citite, aprobate sau semnate electronic, si poate chiar verifica singur integritatea unui dosar.

verifica datele

Identificand informatia relevanta de pe documente, OnBase – Dosar Leasing se poate asigura ca aplicarea este in regula, completa si notifica personalul sau cere completari in caz contrar, simplificand fluxul de aprobari.

te apropie de clienti

OnBase – Dosar Leasing poate permite clientilor si dealerilor sa aplice si sa furnizeze documentele necesare prin intermediul unui portal extern. Ei introduc datele si documentele relevante si OnBase le va pune pe fluxul potrivit fara a fi necesara interactiunea cu un angajat.

semneaza digital

OnBase – Dosar Leasing poate folosi semnatura electronica certificata. In felul acesta, timpul alocat printarii, semnarii si scanarii documentelor este salvat.

respecta procesul ca la carte

Un flux automatizat inseamna eliminarea riscului de abatere de la procese standard, inseamna compliance.

Vizibilitate si trasabilitate: Servicii la un alt nivel


OnBase – Dosar Leasing ofera o perspectiva completa asupra proceselor ce decurg in compania de leasing, trasabilitate si istoric. Clientii pot primi informatii mai relevante legate de aplicarea lor si riscul de erori umane este redus. Toate procesele pot fi optimizate pana la perfectiune, rezultand in servicii prompte, resurse economisite si clienti fericiti.

vezi tot

OnBase – Dosar Leasing permite monitorizarea fiecarui proces, urmarirea stadiului in care se afla o anumita aplicare (ce aprobari a primit sau necesita) si crearea de rapoarte de activitate.

raspunzi mai repede

Oricand un client doreste sa stie stadiul in care se afla aplicarea lui, poate primi raspunsul pe loc de la un angajat al companiei sau poate verifica el printr-un portal extern.

respecti termenul

Blocajele pot fi identificate imediat si eliminate iar documentele nu mai pot fi pierdute.

tine minte tot ce trebuie

Prin securitate, trasabilitate si istoricul informatiei, OnBase asigura respectarea tuturor normelor si procedurilor firmei de leasing, facand in acelasi timp audit-urile mai eficiente si mai rapide.

va ajuta sa deveniti mai buni

OnBase – Dosar Leasing creaza rapoarte relevante ce te pot ajuta sa monitorizezi performanta si sa optimizezi procesele.

Afla cum BCR Leasing a redefinit cuvantul colaborare cu OnBase 17.

Nu lasati garda jos. E nevoie de profesionisti.


Doru Spac - IT Manager, Leumi Bank
Doru Spac – IT Manager, Leumi Bank

Dincolo de aceste aspecte, placerea, usurinta si motivatia de a lucra cu ‘oamenii Matricia’ nu pot fi explicate…dar trebuie incercate.


Mariela Bucullei, Operations Director - Leumi Bank
Mariela Bucullei, Operations Director – Leumi Bank

OnBase = Totul e posibil, doar sa vrei.


Daniel Crisan - Finance Manager, Scandia
Daniel Crisan – Finance Manager, Scandia

Echipa Matricia ofera rezultate de cea mai inalta calitate prin profesionalismul si cunostintele membrilor sai,  avand o ampla intelegere a cerintelor de business si respectand bugetul agreat.


Edouard Chapuis, Infomed Fluids
Edouard Chapuis, Infomed Fluids

Always a pleasure to be next to our best partner that I’ve ever managed.


Guray Turan, Regional Manager - Hyland Software
Guray Turan, Regional Manager – Hyland Software

They are the most knowledgeable partner I know. Definitely one of our best partners in the world. Their technical capabilities on OnBase are outstanding!


Pierre Francois - Sales Solutions Engineer, Hyland Software
Pierre Francois – Sales Solutions Engineer, Hyland Software

De ce este OnBase o solutie unica?

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage