Pentru companii de leasing

Managementul relatiei cu clientii


Mii de documente si date gestionate si stocate automat, sigur in baze de date inteligente, automatizarea unor proceduri clare si o interactiune eficienta intre client si firma de leasing prin portaluri sunt doar cateva din felurile prin care OnBase poate schimba felul in care este gestionata relatia cu clientii in firmele de leasing.

O vedere 360 asupra clientilor: toate datele usor de gasit, in siguranta


Hartiile dispar, nu mai pot fi pierdute, nu mai trebuie organizate in dosare si sertare, ci sunt toate in siguranta stocate in OnBase, usor de gasit, instantaneu. Utilizatorul capata o perspectiva 360 asupra clientului, datelor, documentelor si interactiunilor sale. Calitatea serviciilor creste, odata cu satisfactia clientului, substantial, iar resursele bancii sunt salvate.

citeste informatia

OnBase – Managementul Relatiei cu Clientii in Leasing permite captura si stocarea informatiilor structurate si documentelor asociate unui client ca apoi sa gestioneze automat procesele ce le implica.

o intelege si organizeaza

OnBase detecteaza datele relevante de pe documente, le organizeaza si stocheaza logic si inteligent si creeaza keywords dupa care pot fi cautate.

va ofera acces instant

Angajatii firmei de leasing capata acces instantaneu, simultan, oricand si oriunde, la informatiile sau documentele necesare prin cautarea lor in keywords sau gasirea lor in interfata intuitiva de tip “folders”.

lucreaza cu orice sistem

OnBase – Managementul relatiei cu clientii in banci se integreaza impecabil cu sistemele de core banking. Utilizatorii pot accesa toate datele din OnBase direct din aplicatia deja cunoscuta.

TINE DATELE IN SIGURANTA

OnBase – Management relatii cu clientii in banci stocheaza inteligent datele, criptat si asigura accesul numai utilizatorilor autorizati deci ofera compatibilitate 100% cu normele GDPR.

stie ce se intampla cu ele

OnBase – Managementul Relatiei cu Clientii in Leasing stocheaza inteligent datele, criptat si asigura accesul numai utilizatorilor autorizati, cu un istoric al auditurilor deci ofera compatibilitate 100% cu normele GDPR.

Fluxuri automate: rapid, eficient, fara risc de eroare


In momentul in care procesele sunt automatizate inteligent, viteza lor de efectuare creste si riscul de erori dispare. Fiecare proces necesita mai putine resurse interne (umane, financiare, de timp) si, fiind mai rapid si lipsit de erori, creste calitatea serviciilor si satisfactia clientilor.

verifica informatia

Identificand informatia relevanta de pe un document, OnBase se poate asigura ca documentele sunt in regula, complete, si notifica personalul sau cere completari in caz contrar, simplificand fluxul de aprobari.

se ocupa de procese

OnBase – Managementul Relatiei cu Clientii in Leasing automatizeaza procese precum fluxul de aprobari. El trimite aplicatia continand datele si documentele necesare utilizatorilor cheie pentru a fi citite, aprobate sau semnate electronic.

te apropie de clienti

OnBase – Managementul Relatiei cu Clientii in Leasing poate permite clientilor sa aplice pentru deschiderea unei relatii cu firma de leasing prin intermediul unui portal extern. Ei introduc datele si documentele relevante si OnBase le va pune direct pe fluxul potrivit.

face totul ca la carte

Un flux automatizat inseamna eliminarea riscului de abatere de la procese standard.

semneaza digital

OnBase – Managementul Relatiei cu Clientii in Leasing poate folosi semnatura electronica certificata. In felul acesta, timpul alocat printarii, semnarii si scanarii documentelor este salvat.

Vizibilitate si trasabilitate: Servicii la un alt nivel


OnBase – Managementul Relatiei cu Clientii in Leasing ofera o perspectiva completa asupra proceseleor ce decurg in firma de leasing, trasabilitate si istoric. Clientii pot primi informatii mai relevante legate de aplicarea lor si riscul de erori umane este redus. Toate procesele pot fi optimizate pana la perfectiune, rezultand in servicii prompte, resurse economisite si clienti fericiti.

poti vedea tot

OnBase – Managementul Relatiei cu Clientii in Leasing permite monitorizarea fiecarui proces, urmarirea stadiului in care se afla o anumita aplicare (ce aprobari a primit sau necesita) si crearea de rapoarte de activitate.

poti raspunde prompt

Oricand un client doreste sa stie stadiul in care se afla aplicarea lui, poate primi raspunsul pe loc de la un angajat al firmei de leasing sau poate verifica el printr-un portal extern.

are grija sa fiti in termen

Blocajele pot fi identificate imediat si eliminate iar documentele nu mai pot fi pierdute.

tine minte tot ce trebuie

Prin securitate, trasabilitate si istoricul informatiei, OnBase asigura respectarea tuturor normelor si procedurilor firmei de leasing, facand in acelasi timp auditarile mai eficiente si mai rapide.

te ajuta sa optimizezi

OnBase – Managementul Relatiei cu Clientii in Leasing creaza rapoarte relevante ce te pot ajuta sa monitorizezi performanta si sa optimizezi procesele.

Afla cum BCR Leasing a redefinit cuvantul colaborare cu OnBase 17.

Având în vedere buna colaborare și comunicare dintre cele două echipe, pas cu pas extindem sistemul în organizația noastră.


Fatih Arpas, ICT Director Garanti Bank
Fatih Arpas, ICT Director Garanti Bank

Dincolo de aceste aspecte, placerea, usurinta si motivatia de a lucra cu ‘oamenii Matricia’ nu pot fi explicate…dar trebuie incercate.


Mariela Bucullei, Operations Director - Leumi Bank
Mariela Bucullei, Operations Director – Leumi Bank

De ce este OnBase o solutie unica?

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage