Pentru manufacturingControlul calitatii si Managementul proceselor

OnBase pune toata informatia cu care se lucreaza in fabrica ta la un loc, fie ca este sub forma de document sau de date structurate, o face usor accesibila si automatizeaza procesele si scenariile de business ce o implica. Gata cu sapat in sertare pline de hartii, gata cu sertarele si gata chiar cu hartiile. Totul la un loc, automatizat, inteligent, eficient si fara risc de erori intr-un domeniu unde nu este loc pentru greseli.


Citeste mai mult despre controlul calitatii si managementul proceselorControlul Schimbarii in Procesele Industriale

Procesul de schimbare in industrii este unul necesar, firesc si foarte complicat, ce necesita ori foarte multe documente trasabile, dar greu de gestionat, ori o comunicare extraordinar de eficienta si clara, dar cu risc ridicat de erori. OnBase rezolva aceasta dilema, gestioneaza documentele si scenariile de business singur, ofera trasabilitate superioara, vizibilitate si siguranta fara sa compromita simplitatea si eficienta.


Citeste mai mult despre Controlul schimbarii in procesele industrialeManagementul Proiectelor de Inginerie

Gestionarea desenelor de inginerie poate fi dificila deoarece deseori cei care au nevoie de acces la acestea se afla in locuri diferite si au nevoie de tipuri diferite de acces (pentru editare, din aplicatia CAD sau pentru vizualizare). OnBase se integreaza perfect cu aplicatiile de desene tehnice (CAD) si poate stoca logic si inteligent toate documentele aferente unui proiect de inginerie, unui produs, usor de gasit, accesibile.


Citeste mai mult despre managementul proiectelor de inginerie

Afla de ce merita sa alegi OnBase.

Echipa Matricia ofera rezultate de cea mai inalta calitate prin profesionalismul si cunostintele membrilor sai,  avand o ampla intelegere a cerintelor de business si respectand bugetul agreat.


Edouard Chapuis, Infomed Fluids
Edouard Chapuis, Infomed Fluids
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage