Pentru manufacturing

Controlul calitatii si Managementul proceselor


OnBase pune toata informatia cu care se lucreaza in fabrica ta la un loc, fie ca este sub forma de document sau de date structurate, o face usor accesibila si automatizeaza procesele si scenariile de business ce o implica. Gata cu sapat in sertare pline de hartii, gata cu sertarele si gata chiar cu hartiile. Totul la un loc, automatizat, inteligent, eficient si fara risc de erori intr-un domeniu unde nu este loc pentru greseli.

Milioane de documente, la un loc, organizate


OnBase – Controlul Calitatii transforma haosul in ordine si transforma controlul calitatii in fabrica ta prin a oferi vizibilitate asupra tuturor certificatelor de garantie. Toate sunt stocate in siguranta intr-un singur loc, si pot fi cautate in functie de batch-ul de productie, produsul efectiv, furnizorul sau data comenzii.

citeste si intelege orice format

Orice document, fie fizic sau digital este capturat de OnBase – Controlul Calitatii. Informatiile relevante sunt automat identificate de el si cu ajutorul lor documentul este indexat si stocat in siguranta in OnBase, pentru a fi usor de accesat si pentru a intra pe un flux de lucru.

le organizeaza inteligent

Fiind organizate si stocate inteligent, OnBase – Controlul Calitatii identifica numitorii comuni ai documentelor (produs, batch de productie, data, furnizor etc.) si permite utilizatorilor sa le acceseze folosindu-se de aceasta relationare inteligenta.

ofera acces instant

Prin interfata customizabila si simpla, adaptabila la orice fel de device (telefon, tableta calculator) si prin centralizarea informatiei, mai multi utilizatori autorizati pot accesa documentele sau informatia de care au nevoie simultan, din locuri diferite. In cazul in care un client are nevoie sa acceseze documentele ce vizeaza un produs achizitionat, i se poate oferi acces printr-un portal extern.

lucreaza cu sistemul vostru

OnBase – Controlul Calitatii se integreaza perfect cu solutiile deja existente in companie cum ar fi ERP. Astfel, poate relationa documentele din OnBase cu datele din ERP, cum ar fi un certificat de garantie cu factura pentru comanda respectiva.

Procese consumatoare de energie si resurse umane, automate


OnBase – Controlul Calitatii asigura executarea impecabila a proceselor standardizate intr-un domeniu unde nu este loc de erori. Prin gestionarea de scenarii de business, adica abilitatea de a crea checklist-uri OnBase eficientizeaza si scade riscul de greseli inclusiv la procesele nestandardizate. El ofera vizibilitate superioara si trasabilitate pentru fiecare decizie luata in procesul de control al calitatii.

se ocupa de procese

Odata stocate, OnBase – Controlul Calitatii preia documentele si le introduce pe fluxul de lucru potrivit. Le trimite automat la utilizatorii cheie pentru a fi citite, aprobate, semnate sau completate si le poate verifica integritatea folosind datele din ERP sau celelalte solutii din fabrica.

le indeplineste responsabil

OnBase – Controlul Calitatii se va asigura ca procesul este dus la bun sfarsit prin a notifica utilizatorii care trebuie sa interactioneze cu un anumit document sau dosar.

face totul ca la carte

OnBase – Controlul Calitatii permite crearea de electronic checklist, astfel, se poate asigura ca inclusiv procesele care nu sunt automatizate de el sunt efectuate corect si complet.

poti sa vezi tot

OnBase ofera vizibilitate in timp real asupra proceselor ce se desfasoara, astfel orice blocaj poate fi rezolvat imediat. Fiecare etapa poate fi monitorizata, si la sfarsit se creaza un istoric al fiecarui document, astfel ofera trasabilitate superioara.

Afla de ce merita sa alegi OnBase.

Echipa Matricia ofera rezultate de cea mai inalta calitate prin profesionalismul si cunostintele membrilor sai,  avand o ampla intelegere a cerintelor de business si respectand bugetul agreat.


Edouard Chapuis, Infomed Fluids
Edouard Chapuis, Infomed Fluids
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage