Pentru manufacturing

Controlul Schimbarii in Procesele Industriale


Procesul de schimbare in industrii este unul necesar, firesc si foarte complicat, ce necesita ori foarte multe documente trasabile, dar greu de gestionat, ori o comunicare extraordinar de eficienta si clara, dar cu risc ridicat de erori. OnBase rezolva aceasta dilema, gestioneaza documentele si scenariile de business singur, ofera trasabilitate superioara, vizibilitate si siguranta fara sa compromita simplitatea si eficienta.

se ocupa el

De la propunere pana la aprobare si punerea in aplicare, OnBase va gestiona tot ce inseamna schimbarea in procesul industrial.

face tot ce e nevoie

Prin gestiunea cazurilor (scenariilor de business), OnBase poate oferi un formular de propunere de schimbare, ce va cere toate datele si eventual documentele necesare. Odata completat, informatia noua este pusa pe un flux de aprobare.

gestioneaza pasii

Fluxul de aprobare este automatizat, dosarul ajunge in ordine la fiecare utilizator cheie. Acesta poate interactiona cu el, il poate aproba, semna, completa, poate adauga note suplimentare sau poate cere informatii in plus.

te poti baza pe el

Planul de implementare este gestionat de OnBase, caci odata ce propunerea initiala este aprobata, fluxul de planificare intra in functiune, si persoanele necesare vor completa dosarul cu informatii legate de punerea in aplicare a schimbarii, in functie de departamentul de care apartin.

iti ofera control absolut

Intregul proces este trasabil si monitorizabil in timp real. Fiecare decizie este vizibila, fiecare schimbare este inteleasa si riscul de erori scade semnificativ.

Afla de ce merita sa alegi OnBase.

Echipa Matricia ofera rezultate de cea mai inalta calitate prin profesionalismul si cunostintele membrilor sai,  avand o ampla intelegere a cerintelor de business si respectand bugetul agreat.


Edouard Chapuis, Infomed Fluids
Edouard Chapuis, Infomed Fluids
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage