Pentru manufacturing

Managementul Proiectelor de Inginerie


Gestionarea desenelor de inginerie poate fi dificila deoarece deseori cei care au nevoie de acces la acestea se afla in locuri diferite si au nevoie de tipuri diferite de acces (pentru editare, din aplicatia CAD sau pentru vizualizare). OnBase se integreaza perfect cu aplicatiile de desene tehnice (CAD) si poate stoca logic si inteligent toate documentele aferente unui proiect de inginerie, unui produs, usor de gasit, accesibile.

Stocarea inteligenta: toate la un loc, usor de gasit, de oricine


le intelege si organizeaza

Un document capturat de OnBase este stocat si indexat inteligent, astfel incat sa fie usor de gasit dupa parametrii precum autor, data, proiect, produs etc.

structureaza informatia

Documentele sunt relationate automat de OnBase dupa mai multi numitori comuni (produs, data, proiect, autori), astfel ofera vizibilitate superioara.

ofera acces instant

Orice utilizator cu acces le poate gasi cu usurinta prin cautare in keywords sau in foldere.

aduce actorii mai aproape

In functie de nevoie, documentul poate fi deschis de ingineri direct din aplicatiile CAD in varianta editabila, sau de la distanta, de verificatori in varianta needitabila. Orice fel de aprobare este eficientizata astfel.

Integrarea cu aplicatiile CAD


lucreaza cu sistemul tau

OnBase se integreaza impecabil cu aplicatiile cunoscute de ingineri (CAD).

simplu ca buna ziua

Nu este necesara invatarea unei interfete noi deoarece OnBase permite accesarea datelor direct din aplicatia cunoscuta.

tine minte tot ce e nevoie

Orice modificare adusa documentului in aplicatia CAD este trasabila si vizibila in istoric, fapt ce imbunatateste transparenta procesului.

Afla de ce merita sa alegi OnBase.

Echipa Matricia ofera rezultate de cea mai inalta calitate prin profesionalismul si cunostintele membrilor sai,  avand o ampla intelegere a cerintelor de business si respectand bugetul agreat.


Edouard Chapuis, Infomed Fluids
Edouard Chapuis, Infomed Fluids
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage