Pentru orice business

Aici puteti vedea cateva situatii generale de business pe care impreuna le putem transforma cu ajutorul OnBase.OnBase – Administrare de contracte

In momentul in care contractele din organizatia ta sunt gestionate electronic de OnBase – Administrare de Contracte, managementul lor nu mai este un consumator de timp, iar riscul de eroare este redus dramatic.


Citeste mai mult despre administrarea de contracteOnBase – Registratura Electronica

Cand toate documentele care intra si ies din companie trec prin OnBase – Registratura Electronica, poti fii sigur ca exista transparenta maxima, trasabilitate si un risc de eroare aproape inexistent.


Citeste mai mult despre registratura electronicaOnBase – Procesare Facturi Furnizori

Prin inteligenta, simplitate, compatibilitate si fiabilitate, OnBase – Procesare Facturi Furnizori te scapa de haosul acestui proces, salvand resurse considerabile de timp, bani si resurse umane, diminuand riscul de eroare si astfel consolidand relatiile cu furnizorii.


Citeste mai mult despre procesarea facturilorOnBase – Resurse Umane

OnBase face procesul de angajare mult mai simplu si asigura transparenta necesara pentru ca voi sa luati deciziile care conteaza.


Citeste mai mult despre solutiile de resurse umane

O platforma, potential nelimitat.

Echipa Matricia ofera rezultate de cea mai inalta calitate prin profesionalismul si cunostintele membrilor sai,  avand o ampla intelegere a cerintelor de business si respectand bugetul agreat.


Edouard Chapuis, Infomed Fluids
Edouard Chapuis, Infomed Fluids
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage