Pentru orice business

OnBase – Administrare de contracte


Prin gestionarea contractelor, OnBase – Administrare de Contracte salveaza resurse semnificative de timp, bani si resurse umane, simplifica si eficientizeaza procesele si reduce riscul de erori, consolidand relatiile cu furnizorii si clientii.

rapid si transparent

Fluxul de aprobare este automatizat, vizibil si deci controlabil, iar contractele sunt stocate intr-o maniera logica si sigura. Se reduce la minim riscul de a fi pierdute.

Zero stres legat de hartii

OnBase – Administrare de Contracte organizeaza contractele alaturi de documentele aferente lor (comenzi, facturi) astfel incat sa poata fi gasite prin cuvinte cheie – keywords, oferind acces usor si rapid catre orice „hartie” cautata.

merge cu orice sistem

OnBase – Administrare de Contracte este compatibil si poate fi integrat cu orice solutie de ERP deja implementata, deci asigura consistenta si viteza de indexare.

te poti baza pe el

OnBase – Administrare de Contracte poate gestiona datele de expirare ale contractelor, responsabilul de contract fiind notificat, asfel riscul de erori scade dramatic.

simplu ca buna ziua

Solutia poate fi operata direct din Outlook, nefiind necesar un proces complex de invatare sau o schimbare majora a modului de lucru din organizatie. Interfata prietenoasa si simpla, alaturi de organizarea automata a documentelor in “file cabinets – folders” asigura un mod familiar de a gasi documentele.

De ce este OnBase o solutie unica?

Echipa Matricia ofera rezultate de cea mai inalta calitate prin profesionalismul si cunostintele membrilor sai,  avand o ampla intelegere a cerintelor de business si respectand bugetul agreat.


Edouard Chapuis, Infomed Fluids
Edouard Chapuis, Infomed Fluids
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage