Pentru orice business

OnBase – Resurse Umane


OnBase face procesul de angajare mult mai simplu si asigura transparenta necesara pentru ca voi sa luati deciziile care conteaza.

totul la un loc

Procesul de angajare este simplificat de OnBase – Resurse Umane deoarece toate documentele si informatiile asociate unui potential angajat sunt intr-un singur loc, usor de accesat de recrutori astfel incat sa ia decizii cat mai inteligente.

le gestioneaza inteligent

OnBase poate, de asemenea, gestiona programarile la interviuri si notele luate de angajator la sfarsitul acestora. Astfel, toate resursele necesare sunt stocate intr-un loc, logic si usor de gasit. Fluxul de aprobare este apoi automatizat de OnBase – Resurse Umane.

se ocupa onbase

Baza de date a angajatilor este gestionata de OnBase – Resurse Umane care pe langa organizarea documentelor si datelor aferente angajatilor, poate gestiona cazuri precum concedii (cereri, zile ramase, zile folosite, data), cereri de training sau ore suplimentare. OnBase poate genera, de asemenea, rapoarte de activitate care te ajuta sa monitorizezi performanta angajatilor.

De ce este OnBase o solutie unica?

Echipa Matricia ofera rezultate de cea mai inalta calitate prin profesionalismul si cunostintele membrilor sai,  avand o ampla intelegere a cerintelor de business si respectand bugetul agreat.


Edouard Chapuis, Infomed Fluids
Edouard Chapuis, Infomed Fluids
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage