Pentru orice business

OnBase – Procesare Facturi Furnizori


Gestionarea facturilor de la furnizori este unul dintre cele mai laborioase procese dintr-o organizatie. Prin inteligenta, simplitate, compatibilitate si fiabilitate, OnBase – Procesare Facturi Furnizori te scapa de haosul acestui proces, salvand resurse considerabile de timp, bani si resurse umane, diminuand riscul de eroare si astfel consolidand relatiile cu furnizorii.

intelege documentele

Captura inteligenta efectuata prin detectarea textului, ii permite solutiei sa identifice automat informatiile importante de pe o factura in format digital si sa le sintetizeze intr-un tabel propriu. Pentru facturile scrise de mana, OnBase – Procesare Facturi Furnizori stie sa le trimita direct catre utilizatorii cheie in workflow-ul respectiv.

stie ce e de facut cu ele

Poate identifica tipurile de facturi in functie de tipul si destinatia lor, astfel incat sa le plaseze pe procesul de aprobare corespunzator.

lucreaza cu orice sistem

Integrarea cu orice alta solutie de ERP ii permite sa salveze foarte mult timp si sa automatizeze procese care obisnuiau sa fie extrem de complexe, mentinand fisiere unice de furnizori, centre de cost in organizatie

verifica documentele

Poate verifica automat corectitudinea informatiilor despre factura prin compararea lor cu cele existente in sistemul ERP (e.g: date despre furnizor)

intelege stocurile

Poate aproba si chiar inregistra automat in ERP facturile de materiale stocabile prin a verifica daca produsele si cantitatea listate pe factura coincid cu livrarile inregistrate in sistemul de gestiune. Reduce dramatic posibilitatea erorii umane si timpul consumat.

0 stres legat de hartii

Stocarea sigura permite OnBase – Procesare Facturi Furnizori sa te asigure ca niciun document nu mai poate fi pierdut, iar hartia merge direct in arhiva. Toate documentele vor fi gestionate automat, astfel nemaifiind necesara o echipa separata cu acest rol.

le gasesti imediat

Facturile pot fi gasite cu usurinta in cadrul proceselor, prin organizarea lor in forma familiara “folders – file cabinets” si prin abilitatea de le cauta cu ajutorul unor cuvinte cheie – keywords identificate la captura. Impreuna cu facturile se pot gasi toate documentele relationate – contracte, note de receptie, etc.

poti vedea tot

Toate platile pot fi efectuate la timp datorita transparentei si trasabilitatii oferite de OnBase – Procesare Facturi Furnizori. Utilizatorii autorizati vor putea urmari stadiul in care se afla un document in flow si vor fi notificati in cazul unei probleme. Platile nu vor mai fi intarziate de documente pierdute sau erori umane.

De ce este OnBase o solutie unica?

Echipa Matricia ofera rezultate de cea mai inalta calitate prin profesionalismul si cunostintele membrilor sai,  avand o ampla intelegere a cerintelor de business si respectand bugetul agreat.


Edouard Chapuis, Infomed Fluids
Edouard Chapuis, Infomed Fluids
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage