Pentru orice business

OnBase – Registratura Electronica


Cu OnBase – Registratura Electronica, poti salva resurse semnificative de timp, bani si resurse umane si reduce riscul de greseli. El va simplifica procesele din compania ta si spori eficienta. Astfel, nu o sa va dezamagiti niciodata partenerii sau clientii.

stie ce e de facut

Odata ce un document primit este scanat, OnBase – Registratura Electronica va sti ce e de facut cu el. Ii va atribui un ID, il va stoca, il va adauga in arhiva si il va trimite catre departamentul potrivit, in functie de tip si fluxul de lucru prestabilit.

se descurca singur

OnBase – Registratura Electronica va notifica utilizatorii, va oferi acces in functie de autorizare si se va asigura ca fiecare document isi indeplineste fluxul de aprobare. Intregul proces poate fi urmarit de anumiti utilizatori, astfel incat sa poata fi cunoscut in orice moment stadiul in care se afla documentul, sporind eficienta din interactiunea cu partenerii sau clientii.

nu mai pierzi hartii

Odata ce un document este inserat in OnBase – Registratura Electronica, poti stii sigur ca el exista in companie sau a fost trimis in afara, iar in eventualitatea pierderii lui poate fi cu usurinta gasit in sistem, caci acesta le stocheaza intr-o maniera logica si inteligenta, usor de gasit prin “keywords”.

100% gdpr

OnBase – Registratura Electronica stie de asemenea care este durata de viata a unui document, in functie de tip, astfel il poate distruge cand este necesar acest lucru.

poti vedea tot

OnBase – Registratura Electronica va crea rapoarte si registrul “In-Out”, oferind trasabilitate superioara, economisind timp si resurse umane si eliminand riscul de eroare. Pot fi masurati timpii de solutionare al fiecarui document (plangeri, cereri) si tipurile de rezolutii.

simplu ca buna ziua

OnBase – Registratura Electronica poate fi operat direct din Outlook, asigurand un proces de invatare scurt si o modificare minima a modului de lucru in organizatie. Interfata este simpla si prietenoasa, iar organizarea automata in sistemul familiar de tip “folders – file cabinets” reduce bataile de cap asociate cu utilizarea unei astfel de solutii.

De ce este OnBase o solutie unica?

Echipa Matricia ofera rezultate de cea mai inalta calitate prin profesionalismul si cunostintele membrilor sai,  avand o ampla intelegere a cerintelor de business si respectand bugetul agreat.


Edouard Chapuis, Infomed Fluids
Edouard Chapuis, Infomed Fluids
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage