Pentru producatori sau distribuitori de produse farmaceutice


Tocmai intr-o industrie in care rigoarea, organizarea si minutiozitatea sunt cheie, OnBase straluceste. El permite urmarirea si documentarea transparenta si detaliata a intregului proces de productie prin a gestiona fiecare tip de document afiliat. Fie ca este asociat materiilor prime, semifabricatelor sau produsului, el le organizeaza si a se asigura ca sunt in conformitate cu normele impuse, de la simpla data de expirare, la certificarile de calitate si conformitate. Le grupeaza inteligent si logic astfel incat orice document sa fie la un click distanta. Auditarile nu au fost niciodata mai simple.

De asemenea, OnBase respecta normele GMP sau HAACCP.

Milioane de documente, la un loc, organizate


OnBase – Dosare de Fabricatie Farmaceutice transforma haosul in ordine si transforma controlul managementului dosarelor de fabricatie prin a oferi vizibilitate asupra tuturor documentelor, datelor de expirare si certificatelor. Toate sunt stocate in siguranta intr-un singur loc, si pot fi cautate in functie de batch-ul de productie, produsul efectiv, furnizorul sau data comenzii.

citeste si intelege informatia

Orice document, fie fizic sau digital este capturat de OnBase – Dosare Farmaceutice. Informatiile relevante sunt automat identificate de el si cu ajutorul lor documentul este indexat si stocat in siguranta in OnBase, pentru a fi usor de accesat si pentru a intra pe un flux de lucru.

o structureaza

Fiind organizate si stocate inteligent, OnBase – Dosare de Fabricatie Farma identifica numitorii comuni ai documentelor (produs, batch de productie, data, furnizor etc.) si permite utilizatorilor sa le acceseze folosindu-se de aceasta relationare inteligenta.

ofera acces simplu si instant

Prin interfata customizabila si simpla, adaptabila la orice fel de portal (telefon, tableta, calculator) si prin centralizarea informatiei, mai multi utilizatori autorizati pot accesa documentele sau informatia de care au nevoie simultan, din locuri diferite. In cazul unei auditari se poate oferi acces la documentele vizate printr-un portal extern.

lucreaza cu sistemul vostru

OnBase – Controlul Calitatii se integreaza perfect cu solutiile deja existente in companie cum ar fi ERP. Astfel, poate relationa documentele din OnBase cu datele din ERP, cum ar fi un certificat de garantie cu factura pentru comanda respectiva si poate inclusiv fi utilizat din interfata solutiei cunoscute.

respecta legile

OnBase este 100% in conformitate cu normele GMP sau HAACCP.

Procese consumatoare de energie si resurse umane, automate


OnBase – Dosare de Fabricatie Farma asigura executarea impecabila a proceselor standardizate intr-un domeniu unde nu este loc de erori. Prin gestionarea de scenarii de business, adica abilitatea de a crea checklist-uri, de a gestiona datele de expirare inteligent, OnBase eficientizeaza si scade riscul de greseli. El ofera vizibilitate superioara si trasabilitate pentru fiecare decizie luata in proces. Auditarile nu au fost niciodata mai simple, normele industriei sunt respectate in intregime.

se ocupa el de procese

Odata stocate, OnBase – Dosare de Fabricatie Farmaceutice preia documentele si le introduce pe fluxul de lucru potrivit. Le trimite automat la utilizatorii cheie pentru a fi citite, aprobate, semnate sau completate si le poate verifica integritatea folosind datele din ERP sau celelalte solutii din organizatie.

te poti baza pe el

OnBase – Dosare de Fabricatie Farmaceutice, prin gestiunea “cazurilor”, poate gestiona inteligent datele de expirare, poate compune calendare, poate notifica utilizatorii in cazul in care anumite substante isi ating sfarsitul vietii si multe altele. Posibilitatile sunt nelimitate, tu ne spui de ce ai nevoie.

face totul ca la carte

OnBase – Dosare de Fabricatie Farma permite crearea de electronic checklist, astfel, se poate asigura ca inclusiv procesele care nu sunt automatizate de el sunt efectuate corect si complet.

iti ofera control absolut

OnBase ofera vizibilitate in timp real asupra proceselor ce se desfasoara, astfel orice blocaj poate fi rezolvat imediat. Fiecare etapa poate fi monitorizata, si la sfarsit se creaza un istoric al fiecarui document, astfel ofera trasabilitate superioara.

Afla cum Infomed Fluids a obtinut transparenta si control asupra proceselor cu OnBase.

Echipa Matricia ofera rezultate de cea mai inalta calitate prin profesionalismul si cunostintele membrilor sai,  avand o ampla intelegere a cerintelor de business si respectand bugetul agreat.


Edouard Chapuis, Infomed Fluids
Edouard Chapuis, Infomed Fluids

O platforma, potential nelimitat.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage