Pentru spitale


OnBase – Management Spitale poate gestiona toate documentele, cazurile si procesele din spitalul tau, astfel incat sa salvezi resurse (timp, bani, umane), sa imbunatatesti prin simplificare si eficientizare procesele si sa reduci riscul de eroare.

Gestiunea documentelor si datelor


pune totul la un loc

OnBase – Management Spitale poate gestiona toate documentele si datele din spitalul tau, de la cele financiare si de asigurari la fise de pacienti, prescriptii, imagistica medicala si la documentele aferente dezinfectantilor, medicamentelor si aparaturii medicale.

structureaza informatia

OnBase – Management Spitale stocheaza si organizeaza documentele si datele intr-o maniera logica, usor de gasit si structurata, identifica informatiile cheie de pe ele si le transforma in date structurate.

ofera acces simplu si instant

Toate documentele pot fi usor accesate de mai multi utilizatori simultan, din locuri diferite prin cautare in keywords in functie de departament, numele doctorului, al pacientului etc., si caz (boala tratata, data etc.).

apropie actorii

Fiind toate datele legate de pacient si de caz intr-un singur loc, trimiterile de la un medic la altul sunt simplificate, caci cel care preia pacientul va putea imediat accesa informatiile necesare legate de acesta (prescriptii curente, diagnosticări recente, imagistica si analize recente).

lucreaza cu sistemul vostru

OnBase – Management Spitale se integreaza impecabil cu sistemele deja folosite in spital si poate chiar fi accesat direct din interfata lor. Astfel, modul de lucru al angajatilor nu se schimba.

tine totul in siguranta

OnBase pune mare accent pe securitate, de aceea toate datele medicale confidentiale sunt encriptate si nu pot fi accesate decat de utilizatorii cu autorizatia specifica. OnBase creeaza un istoric pentru fiecare document, astfel incat sa poata fi urmarita fiecare interactiune cu acesta. Confidentialitatea ramane intacta, ba chiar este imbunatatita de OnBase.

Gestiunea cazurilor


Face de toate

OnBase poate gestiona orice tip de caz din spital, de la programari, la trimiteri, note interne intre doctori si departamente.

te apropie de pacienti

Cu OnBase – Management Spitale, programarile pot fi efectuate de catre pacient printr-un portal extern pentru a fi apoi procesat de fluxul de programari. OnBase poate gestiona programul doctorului si efectua automat programarea.

conecteaza medicii

OnBase – Management Spitale faciliteaza trimiterile. Doctorul trebuie doar sa completeze formularul de trimitere cu datele relevante (numele pacientului, departamentului catre care e trimis, motiv trimitere, note suplimentare etc.) astfel incat programarea se va efectua automat si medicul ce preia pacientul va sti rapid ce are de facut.

mai simplu de atat?

Toate acestea pot fi indeplinite direct de sistemul curent al spitalului, astfel incat sa nu exista schimbari la modul de lucru al personalului.

Gestiunea proceselor


se ocupa de procese

OnBase – Management Spitale automatizeaza toate procesele din spital prin fluxuri de lucru.

le gestioneaza singur

OnBase – Management Spitale poate automatiza procedurile ce implica documente si cazuri in spital, de la cele financiare si legate de asigurari la procedurile de diagnosticare, si de achizitii de consumabile, de mancare, dezinfectanti si medicamente.

nu greseste.

Toate procesele standardizate ce trebuie sa respecte norme stricte (e.g: data de expirare a unui dezinfectant) pot fi efectuate fara risc de eroare prin fluxurile automatizate OnBase.

te poti baza pe el

In functie de flux, OnBase va sti de ce date si documente are nevoie si prin ce procese trebuie sa treaca acestea (aprobari, completari, semnari, notificari) pentru a fi indeplinit fluxul.

te ajuta sa raspunzi instant

OnBase – Management Spitale ofera vizibilitate si trasabilitate asupra fluxurilor, astfel incat sa poata fi urmarite etapele in care se afla o cerere sau un “caz”. Astfel, sunt eliminate blocajele si pacientii pot primi raspunsuri pe loc legate de stadiul in care se afla “cazul” lor.

va ajuta sa deveniti mai buni

OnBase genereaza rapoarte de activitatea prin care poate fi vizualizate performantele spitalului, personalului si blocajele, astfel incat fluxurile sa fie optimizate.

OnBase – O solutie, potential nelimitat.

OnBase = Totul e posibil, doar sa vrei.


Daniel Crisan - Finance Manager, Scandia
Daniel Crisan – Finance Manager, Scandia

Nu lasati garda jos. E nevoie de profesionisti.


Doru Spac - IT Manager, Leumi Bank
Doru Spac – IT Manager, Leumi Bank

Dincolo de aceste aspecte, placerea, usurinta si motivatia de a lucra cu ‘oamenii Matricia’ nu pot fi explicate…dar trebuie incercate.


Mariela Bucullei, Operations Director - Leumi Bank
Mariela Bucullei, Operations Director – Leumi Bank

Echipa Matricia ofera rezultate de cea mai inalta calitate prin profesionalismul si cunostintele membrilor sai,  avand o ampla intelegere a cerintelor de business si respectand bugetul agreat.


Edouard Chapuis, Infomed Fluids
Edouard Chapuis, Infomed Fluids

Always a pleasure to be next to our best partner that I’ve ever managed.


Guray Turan, Regional Manager - Hyland Software
Guray Turan, Regional Manager – Hyland Software

They are the most knowledgeable partner I know. Definitely one of our best partners in the world. Their technical capabilities on OnBase are outstanding!


Pierre Francois - Sales Solutions Engineer, Hyland Software
Pierre Francois – Sales Solutions Engineer, Hyland Software
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage