Dynamics 365 AX: ERP pentru organizatii medii si mici


Microsoft Dynamics 365 AX este o solutie ERP folosita de peste 20 000 de companii la nivel mondial care ofera functionalitatile cuprinzatoare de care aveti nevoie – finante, resurse umane management-ul operatiunilor, al proceselor de productie, etc. Astfel, va ajuta sa functionati eficient, sa faceti decizii de business inteligente, sa imbunatatiti calitatea serviciilor si sa cresteti profitabilitatea.

Functionalitatile de care au nevoie organizatia ta

Dynamics AX 365 curpinde suita completa de management al operatiunilor, tranzactiilor si resurselor din organizatia ta. Fie ca aveti nevoie de o solutie de contabilitate si finante, gestiune a stocurilor, manufactura sau project management, Dynamics AX 365 este solutia pentru organizatia ta.


Configurabil si scalabil

Unul din atuurile acestei solutii este faptul ca este foarte usor de configurat si de optimizat pentru a servi exact nevoile organizatiei tale. Dynamics AX 365 lucreaza cu procesele deja stabilite in organizatia ta, se integreaza cu solutiile deja prezente si se muleaza pe conditiile legislative din tara ta, de la taxe la proceduri. Aceasta configurabilitate ii garanteaza scalabilitate si adaptabilitate. Dynamics AX poate fi implementat doar in departamentul in care este cea mai mare nevoie, ca apoi sa fie cu usurinta extins in celelalte departamente.


Adaptabil si optimizat

De asemenea, nevoile de business evolueaza si se schimba odata cu piata, si AX poate fi alterat si adaptat noilor conditii incat sa nu ramaneti niciodata in urma. In general procesele de schimbare a unui ERP intr-o organizatie este foarte complex si de durata – cu Dynamics AX aveti garantia unui produs care se actualizeaza cu tehnologia, legilatia locala – si puteti sa il folositi pe termen lung si foarte lung.


Usor de folosit

Fiind o solutie Microsoft, AX este foarte usor de folosit deoarece imprumuta interfata de tip Office pe care o cunoaste toata lumea. Timpul de adaptare a angajatilor la noul sistem va fi, astfel, foarte scurt.


Integrabil

Dynamics AX 365 este gandita pentru a putea lucra impreuna cu orice solutie din organizatia ta. Pe langa integrarea perfecta cu sistemele Microsoft (Excel, Outlook, Reporting Services, CRM), Dynamics poate lucra cu usurinta cu orice solutie deja existenta in organizatia ta, potentand functionalitatile ambelor solutii. Dynamics AX 365 lucreaza impecabil cu OnBase, deoarece poate conecta toate tranzactiile si procesele inregistrate la documentele afiliate si la “cases” din OnBase. Toate datele, continutul, tranzactiile, procesele si cazurile sunt intr-un singur loc.


Vrei sa vedem ce putem face in organizatia ta?

Echipa Matricia ofera rezultate de cea mai inalta calitate prin profesionalismul si cunostintele membrilor sai,  avand o ampla intelegere a cerintelor de business si respectand bugetul agreat.


Edouard Chapuis, Infomed Fluids
Edouard Chapuis, Infomed Fluids
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage