OnBase by hyland

O platforma, potential nelimitat


OnBase este o singura platforma de incredere, ce gestioneaza continutul, precum documentele impreuna cu scenarii de business, precum o cerere de concediu, programare sau meeting, si cu procesele, precum fluxurile de aprobare, automat si inteligent, in compania ta. Potentialul este nelimitat.

O platforma, potential nelimitat
De ce OnBase?

OnBase: O solutie, miliarde de posibilitati


Principalul diferentiator OnBase este nivelul sau de functionalitate, gama larga de probleme pe care solutia le poate rezolva singura, sau in tandem cu sistemele din compania ta. Hyland imparte puterea solutiei OnBase in trei categorii:

CONTENT MANAGEMENT

OnBase poate gestiona continutul din fima ta, adica informatia, sub orice forma. Aceasta poate veni ca documente sau ca date structurate inserate in formularele solutiei de catre angajati sau clienti prin portaluri externe. OnBase le stocheaza in siguranta, indexeaza logic, organizeaza inteligent si le face usor accesibile pentru oricine are nevoie, oricand, transformand calitatea serviciilor organizatiei tale. Mai mult, OnBase este in intregime compatibil cu normele GDRP. Dupa cum spuneam, inteligent.

OnBase: O solutie, miliarde de posibilitatiCASE MANAGEMENT

Deseori exista diverse situatii de business in companie care ar trebui gestionate digital, dar nu doresti o solutie individuala pentru fiecare. Aici intra OnBase in joc. Solutia ta de document management poate face mult mai multe decat doar gestionarea datelor. Ea poate simplifica situatii precum programari intr-un spital, cereri de concediu, rapoarte de performanta, te poate ajuta sa planifici un proiect, sa construiesti calendare, planuri de lucru, poate schimba felul in care se petrec meeting-urile, comitetele sau comisiile. Aici, posibilitatile sunt nelimitate.

OnBase: O solutie, miliarde de posibilitatiPROCESS MANAGEMENT

In orice organizatie exista procese fixe precum fluxuri de aprobare al documentelor, dosarelor si proiectelor. OnBase automatizeaza inteligent aceste procese, salveaza resurse semnificative si schimba calitatea serviciilor organizatiei. Odata capturat, dosarul este preluat de OnBase si este pus pe fluxul potrivit. Documentele vor trece pe la utilizatorii cheie spre a fi aprobate, semnate sau completate. Orice astfel de flux poate fi vizualizat in timp real, oferind control, transparenta si trasabilitate. OnBase transforma serviciile organizatiei tale.

OnBase: O solutie, miliarde de posibilitati

Afla mai multe despre OnBase

de ce onbase?

OnBase: Siguranta si configurabilitate


Descopera promisiunea unei solutii de clasa mondiala.

Hyland o dezvolta, extinde si consolideaza continuu de peste 20 de ani. De aceea, OnBase este o solutie sigura, fiabila, configurabila si permanent moderna.

Numai astfel pot mentine OnBase in fruntea pietei.

OnBase: O solutie pe care te poti baza

OnBase este lider de piata de 6 ani conform Gartner, cel mai mare analist de solutii pentru organizatii. Pe langa functionalitate si simplitate, unul din motivele pentru care OnBase conduce industria este fiabilitatea solutiei. Hyland, compania care produce OnBase, este un jucator principal in industrie, si de cand a lansat acest produs, acum 25 de ani, nu a incetat din a il dezvolta, a il consolida si a il transforma in ceea ce este astazi. Tocmai de aceea prima companie care a implementat OnBase, o banca, inca foloseste OnBase.

Hyland este “100% OnBase focused”, deci asigura update-uri constante, o legatura stransa cu partenerii si o dezvoltare sistematica a functionalitatilor, configurabilitatii si simplitatii suitei. Ei investesc cu 30% mai mult decat restul industriei in R&D, astfel incat solutia sa depaseasca permanent asteptarile.

Hyland este de asemenea foarte selectiv vis a vis de companiile care pot vinde si implementa OnBase, de aceea ne mandrim cu faptul ca suntem partenerii lor si ca in echipa noastra se afla consultanti OnBase certificati.

Asadar, lasand cifrele sa vorbeasca, astazi sunt peste 15,000 de companii in peste 80 de tari care folosesc OnBase. Peste 70 dintre ele se afla in Fortune 500. 98% din clientii OnBase reinnoiesc mentenenanta.


OnBase: O solutie pentru nevoile tale

Un alt diferentiator OnBase este faptul ca intreaga solutie a fost dezvoltata in-house. Nicio functionalitate nu a fost imprumutata si inclusa, totul a fost construit de jos in sus astfel incat sa fie asigurata o functionare impecabila, si o configurabilitate nemaivazuta. Solutia este construita astfel incat sa poata fi configurata din meniuri intuitive, drop-downs si switch-uri, nefiind nevoie de scriere in cod care consuma timp si implica un risc mare de eroare, cum este la multe dintre produsele de acest tip. In acest fel, timpul de implementare scade, nu exista loc de greseala umana si oricand se face o schimbare in organizatia ta, OnBase poate fi actualizat la noile necesitati foarte repede.

OnBase se integreaza perfect cu orice sistem existent in orice organizatie, si poate lucra impreuna cu acel sistem. Daca este un flux de aprobare al facturilor, OnBase le poate confirma cu datele din ERP si cu cele din sistemul de gestiune al stocurilor. In banci, firme de asigurari sau leasing OnBase poate apela la datele din sistemele core de business si le poate asocia documentelor existente in OnBase, si invers.

Pe deasupra, angajatii tai pot lucra cu OnBase direct din sistemele deja cunoscute, din Outlook sau alte solutii. Nu este nevoie sa invete o interfata noua.

Din nou, posibilitatile sunt infinite, dar simplitatea ramane cheia.


OnBase in cifre


Industria nu sta in loc. Noi dorim sa te tinem la curent.

OnBase = Totul e posibil, doar sa vrei.


Daniel Crisan - Finance Manager, Scandia
Daniel Crisan – Finance Manager, Scandia

Always a pleasure to be next to our best partner that I’ve ever managed.


Guray Turan, Regional Manager - Hyland Software
Guray Turan, Regional Manager – Hyland Software

They are the most knowledgeable partner I know. Definitely one of our best partners in the world. Their technical capabilities on OnBase are outstanding!


Pierre Francois - Sales Solutions Engineer, Hyland Software
Pierre Francois – Sales Solutions Engineer, Hyland Software
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage