Cine suntem

We are shared purpose

De zece ani, prin fiecare proiect, ne autodefinim prin servicii exceptionale si parteneriate lungi bazate pe incredere. Scopul organizatiei tale este scopul nostru.


Suntem profesionisti

Suntem o echipa de profesionisti, experti IT si de business, cu experienta in industrie de peste 20 de ani, dedicata succesului viitor al companiei tale. Echipa noastra de consultanti este apreciata de fiecare client pentru know-how, profesionalism, eficienta atat in comunicare cat si in executare si atentie la detalii.


Impreuna cu voi, suntem o echipa

Transformarea digitala este o calatorie minutioasa ce nu poate fi efectuata fara o legatura stransa intre noi si clientii nostri. Noi stim asta, de aceea, odata ce demaram un proiect impreuna devenim partenerii tai in transformare.


Suntem succesul clientilor nostri

Scopul nostru este sa gandim solutia cea mai buna pentru nevoile companiei tale, sa iti punem informatia la varful degetelor, sa iti simplificam si automatizam procesele si astfel sa iti salvam resurse pretioase: timp, bani si oameni. Te ajutam sa fii tot timpul in varful industriei.


Suntem partenerii tai de maine

Odata ce solutia este implementata, noi asiguram buna ei functionare, o ajustam, optimizam si extindem astfel incat sa satisfaca nevoile viitoare de business. Vom rezolva orice problema apare si te vom indruma. Parteneriatul cu noi este unul pe termen lung.


Echipa

Cunoaste echipa executiva


Horia Negulescu
Horia Negulescu Managing Partner

Horia si-a inceput cariera in aceasta industrie ca si consultant pe sisteme ERP acum 21 de ani, preluand apoi compania Scala Business Solutions ca si owner. In 7 ani, Scala a acumulat peste 200 de clienti, devenind un jucator principal pe piata de ERP. Dupa ce Epicor a achizitionat Scala Business Solutions, Horia a pus la un loc tot ce a invatat pentru a transforma viziunea lui despre o companie IT in realitate. Alaturi de o parte din vechea echipa Scala, Horia a pornit Matricia – Shared Purpose.

“Abordarea mea cu Matricia este axata in jurul a doua cuvinte: incredere si pragmatism. In interiorul organizatiei, am incredere in echipa mea, caci stiu ca fiecare membru este serios, dedicat, responsabil si ingenios iar pentru a isi indeplini obiectivele, are nevoie de libertatea abordarii proprii. Tot timpul gasim solutia cea mai simpla, mai eficienta, si mai sigura, si pentru ca tratam nevoiele partenerilor cu maxima seriozitate, castigam increderea clientilor nostri.”

Diana Lungulescu
Diana Lungulescu Managing Partner

Diana a fost Marketing Manager pentru Scala Business Solutions din ‘96 pana in ‘99 ca apoi sa devina Sales Manager pana in 2007, activitatea ei fiind instrumentala pentru succesul organizatiei. Impartasind aceeasi viziune cu Horia, a creat alaturi de el Matricia, o organizatie pe care o conduce de peste 10 ani. Diana este serioasa, pragmatica si are un ochi foarte bun pentru detalii, un lucru indispensabil in aceasta industrie.

“Eu cred ca echipele trebuie construite, ca oamenii sunt cea mai importanta resursa. Astfel, un membru al echipei Matricia trebuie sa poata sa creasca in organizatie alaturi de noi, impreuna cu echipa, pe termen lung. Numai in felul asta putem lucra cu adevarat impreuna, si putem transforma abilitati individuale in resurse comune. Numai o organizatie in care oamenii vin cu drag la munca poate sa ofere un serviciu de calitate, care sa satisfaca asteptarile clientilor nostri”.

Echipa

We are Shared Purpose.


Catalin
Catalin Senior Consultant

Andreea
Andreea Senior Consultant

Stefan
Stefan Senior Consultant

Cristina
Cristina PreSales

Catalin Safta
Catalin Safta Senior Consultant

Daniela
Daniela ERP Senior Consultant

Valentin
Valentin Senior Consultant

Alexandru
Alexandru Senior Consultant

Gabi
Gabi Consultant

Adelina
Adelina Junior Consultant

Mihai
Mihai Consultant

Andrei
Andrei Consultant

Daniel
Daniel Consultant

Roland
Roland Consultant

Florentina
Florentina Numbers Cruncher

Andrei
Andrei Marketing & Copywriting

Industria nu sta in loc. Noi dorim sa te tinem la curent.

Nu lasati garda jos. E nevoie de profesionisti.


Doru Spac - IT Manager, Leumi Bank
Doru Spac – IT Manager, Leumi Bank

Dincolo de aceste aspecte, placerea, usurinta si motivatia de a lucra cu ‘oamenii Matricia’ nu pot fi explicate…dar trebuie incercate.


Mariela Bucullei, Operations Director - Leumi Bank
Mariela Bucullei, Operations Director – Leumi Bank

OnBase = Totul e posibil, doar sa vrei.


Daniel Crisan - Finance Manager, Scandia
Daniel Crisan – Finance Manager, Scandia

Echipa Matricia ofera rezultate de cea mai inalta calitate prin profesionalismul si cunostintele membrilor sai,  avand o ampla intelegere a cerintelor de business si respectand bugetul agreat.


Edouard Chapuis, Infomed Fluids
Edouard Chapuis, Infomed Fluids

Always a pleasure to be next to our best partner that I’ve ever managed.


Guray Turan, Regional Manager - Hyland Software
Guray Turan, Regional Manager – Hyland Software

They are the most knowledgeable partner I know. Definitely one of our best partners in the world. Their technical capabilities on OnBase are outstanding!


Pierre Francois - Sales Solutions Engineer, Hyland Software
Pierre Francois – Sales Solutions Engineer, Hyland Software
imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage