O solutie IT nu inseamna nimic fara profesionistii care o configureaza pentru tine

Cum lucram

Procesul de implementare a solutiilor IT este unul complex, ce trebuie executat cu precizie si eficienta. De aceea, noi am creat METRICS, metodologia noastra de implementare.

Scop, resurse si timp

METRICS, asigura faptul ca vom atinge scopul agreat impreuna in limita timpului si resurselor alocate. Aceasta precizie este rezultatul unei colaborari stranse intre noi si clientii nostri si a seriozitatii cu care tratam proiectul.

Toate deciziile sunt luate impreuna

Odata ce am demarat un proiect, avem un scop comun, si consideram ca este nevoie sa lucram in echipa pentru a avea succes. De aceea, pe parcursul proiectului avem 5 “Steering committee meetings” in care ne consultam si impreuna luam deciziile cheie.

Va oferim control permanent

Prin documentatia proiectului precum rapoarte de activitate, minutele intalnirilor, rapoarte de status, planuri de proiect si rezultate de testari, noi va tinem permanent la curent cu tot ceea ce facem.

Dincolo de aceste aspecte, placerea, usurinta si motivatia de a lucra cu ‘oamenii Matricia’ nu pot fi explicate…dar trebuie incercate.


Mariela Bucullei, Operations Director - Leumi Bank
Mariela Bucullei, Operations Director – Leumi Bank

Nu lasati garda jos. E nevoie de profesionisti.


Doru Spac - IT Manager, Leumi Bank
Doru Spac – IT Manager, Leumi Bank

Echipa Matricia ofera rezultate de cea mai inalta calitate prin profesionalismul si cunostintele membrilor sai,  avand o ampla intelegere a cerintelor de business si respectand bugetul agreat.


Edouard Chapuis, Infomed Fluids
Edouard Chapuis, Infomed Fluids

They are the most knowledgeable partner I know. Definitely one of our best partners in the world. Their technical capabilities on OnBase are outstanding!


Pierre Francois - Sales Solutions Engineer, Hyland Software
Pierre Francois – Sales Solutions Engineer, Hyland Software

Implementare


Care sunt cei 5 pasi ai implementarii?

01

Analiza

Consultantii nostri inteleg nevoile organizatiei voastre. Impreuna cu voi stabilim si agreem obiectivele proiectului si resursele alocate, apoi dezvoltam planul de executare.

Analiza

02

Configurarea

Configuram si optimizam solutiile pentru necesitatile organizatiei tale. Ea se va mula pe nevoile si procesele din companie. Ne asiguram ca se interfateaza cu celelalte aplicatii pe care le aveti in organizatie

Configurarea

03

Testarea

Impreuna cu utilizatorii cheie cream scenarii de test care sa acopere procesele si obiectivele stabilite. Sub supravegherea consultantilor nostri veti testa aplicatia conform acestor scenarii si veti da acceptul pentru versiunea finala care intra in productie.

Testarea

04

Training pentru utilizatori

Odata ce am implementat sistemul, noi ii invatam pe angajatii vostri cheie sa se foloseasca de ea, astfel incat sa aiba randament maxim. Utilizatorii cheie din cadrul organizatiei voastre vor face trainingul si pregatirea utilizatorilor finali pe baza manualelor de utilizare pregatite de consultantii nostri.

Training pentru utilizatori

05

Migrarea datelor

Pana am aparut noi in piesaj, toate datele tale erau in documente, dosare sau alte aplicatii. Noi te vom sprijini si vom crea cadrul sa le migrezi in sistemul nou implementat.

Migrarea datelor

Mentenanta si support


Odata ce solutia este implementata si functionala, noi putem avea grija de ea. Oricand ai nevoie de ajutor, iti stam la dispozitie. Ne putem ocupa de mentenanta solutiei, de update-uri si de modificari sau extinderi.

Industria nu sta in loc. Noi dorim sa te tinem la curent.

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage