Back to all articles
2 mins read

Cum sa gestionati licitatiile digital?

Într-o lume ideală, am dori toate ofertele și cererile de propuneri (RFP) să fie procesate rapid și eficient. Cum ajungem acolo?

Cum sa gestionati licitatiile digital?
Written by Andrei Negulescu on Jun 19, 2023

In afaceri, timpul este bani. Si niciunde nu se simte acest adevar mai acut decât în gestionarea ofertelor. Într-o lume ideală, am dori toate ofertele și cererile de propuneri (RFP) să fie procesate rapid și eficient. Din fericire, cu ajutorul OnBase, această lume ideală poate deveni realitate.

Ce este OnBase?

OnBase este o platformă integrată de management al documentelor și automatizare a proceselor. Acest sistem oferă o multitudine de funcționalități, inclusiv capacitatea de a gestiona cu ușurință ofertele și RFP-urile.

Gestionarea ofertelor cu OnBase

Cu OnBase, poți gestiona întregul proces de ofertare într-un singur loc. Sistemul permite automatizarea fluxurilor de lucru, de la solicitarea ofertei până la evaluarea și acceptarea acesteia. Dar partea cea mai interesantă este faptul că prin OnBase se poate face si un portal web pentru furnizori de unde isi incarca documente si primesc task-uri aferente licitatiei. 

Cum funcționează?

Odată ce solicitarea de propunere este creată în OnBase, aceasta poate fi trimisă automat către portalul tău de furnizori. Fiecare furnizor își poate încărca propunerea pe portal, care apoi este trimisă înapoi în OnBase. În acest fel, toate propunerile pot fi colectate, revizuite și evaluate într-un singur loc.

Acest proces nu numai că economisește timp, dar reduce și riscul de erori umane. În plus, cu toate documentele stocate în OnBase, poți avea încredere că informațiile sunt securizate și că respectă toate regulile de conformitate necesare.

Care sunt beneficiile?

Să luăm câteva exemple concrete. Utilizarea OnBase pentru gestionarea ofertelor poate reduce timpul de procesare cu până la 50%. În plus, prin centralizarea tuturor propunerilor în OnBase, efortul de coordonare se reduce semnificativ.

OnBase oferă nu doar un proces de ofertare mai eficient, dar și o mai mare transparență. Poți urmări statusul fiecărei propuneri în timp real, asigurându-te că nicio oportunitate nu este pierdută.

În concluzie, OnBase îți permite să gestionezi ofertele și RFP-urile într-un mod mai inteligent și mai eficient. Deci, indiferent de mărimea sau industria afacerii tale, există un mare potențial de a-ți simplifica operațiunile și de a crește eficiența cu ajutorul tehnologiei potrivite.