Back to all articles

Laserfiche Debuteaza In Romania: O Noua Era in Managementul Documentelor

Liderul american al managementului documentelor si proceselor, Laserfiche, intra pe piata romaneasca. Simplifica acum gestionarea continutului companiei.

Laserfiche Debuteaza In Romania: O Noua Era in Managementul Documentelor
Written by Andreea Oseaca on Jun 17, 2024

La sfarsitul anului 2023, Laserfiche , Gartner & Forrester Wave Leader in Managementul Documentelor si Automatizarea Proceselor a intrat pe piata est-europeana din Romania printr-un parteneriat cu Matricia Solutions.

Laserfiche ofera o solutie in cloud sau on-premise pentru gestionarea proceselor bazate pe documente, combinand BPMN 2.0 cu functionalitatea DMS de varf. Este acolo pentru a ajuta companiile sa optimizeze procesele, sa obtina conformitate, control si eficienta.

De Ce Romania?

Ca raspuns la aceasta dezvoltare interesanta, Russell Boland, directorul de vanzari Laserfiche EMEA, a subliniat potentialul de transformare al Laserfiche pentru organizatiile din Romania. El a subliniat nevoia tot mai mare de procese simplificate bazate pe documente in regiune si modul in care Laserfiche abordeaza direct aceste provocari.

Organizatiile din Romania sunt intr-un punct de inflexiune”, a remarcat Boland. „Au cunoscut o crestere suficienta pentru a trece de e-mailurile si folderele de fisiere si acum au nevoie de o modalitate de a eficientiza si organiza procesele bazate pe documente.”

Boland a subliniat versatilitatea si usurinta de utilizare a Laserfiche, mentionand: „Laserfiche este platforma potrivita pentru piata. Ofera organizatiilor instrumentele necesare pentru a gestiona toate procesele de afaceri si pentru a-si organiza continutul, fiind in acelasi timp usor de utilizat, flexibil si configurabil prin instrumente simple de drag-and-drop si diagrame de flux.

De Ce Am Ales Laserfiche?

Cu Laserfiche, organizatiile se pot astepta la economii semnificative de costuri, eficienta imbunatatita si managementul riscurilor imbunatatit. Mai mult, recunoasterea Laserfiche ca fiind Alegerea Clientilor in raportul Gartner Peer Insights ‘Voice of the Customer’: Content Services Platforms din 2023 si clasarea sa de top pentru Sistemele de Management al Continutului Enterprise (ECM) pe G2 consolideaza si mai mult reputatia sa ca furnizor de solutii de incredere.

Horia Negulescu, Managing Partner la Matricia Solutions, evidentiaza importanta strategica a parteneriatului: „Romania are nevoie de o solutie simpla, intuitiva, care sa fie implementata rapid si ale carei beneficii sa fie vizibile imediat. Ne-am uitat in jur si Laserfiche a devenit raspunsul clar. Credem ca Laserfiche va fi un factor cheie pentru automatizarea in companiile romanesti in urmatorii zece ani.”

Pentru companiile romanesti care doresc sa isi optimizeze procesele de gestionare a documentelor si sa atinga noi niveluri de eficienta, „Laserfiche prezinta o oportunitate fara egal”, afirma Horia Negulescu.

Descoperiti mai multe despre Laserfiche si beneficiile sale pentru organizatia dumneavoastra vizitand site-ul: https://www.laserfiche.com/