Back to all articles

Management-ul Serviciilor – Contracte, Billables, Task-uri & AR-uri

Serviciile profesionale implica urmărirea orelor facturabile, întocmirea contractelor, emiterea facturilor și gestionarea încasărilor și a creanțelor.

Management-ul Serviciilor – Contracte, Billables, Task-uri & AR-uri
Written by Andrei Negulescu on Apr 28, 2023

O soluție precum OnBase poate simplifica și optimiza aceste operațiuni, reducând riscul de pierderi și creșterea eficienței afacerii. Află în acest articol cum te poate ajuta OnBase să gestionezi mai bine serviciile profesionale și să eviți pierderile inutile.

1. Urmărirea orelor facturabile și optimizarea utilizării resurselor:


O soluție precum OnBase îți permite să urmărești cu ușurință orelor facturabile ale angajaților, asigurând o facturare precisă și completă a timpului petrecut pe proiecte. Aceasta îți oferă, de asemenea, informații valoroase despre utilizarea resurselor și te ajută să identifici oportunități de optimizare a alocării resurselor și de îmbunătățire a eficienței echipei tale. Potrivit unei analize realizate de Harvard Business Review, o abordare bazată pe date în managementul orelor facturabile poate duce la creșterea semnificativă a veniturilor și a marjei de profit.


2. Automatizarea procesului de facturare și gestionarea încasărilor:

Gestionarea manuală a facturării și a încasărilor poate fi o sarcină consumatoare de timp și predispusă la erori. Implementarea unei soluții precum OnBase automatizează aceste procese, reducând riscul de erori și asigurând o facturare rapidă și precisă. Astfel, te poți concentra pe activitățile cu adevărat importante ale afacerii, în timp ce OnBase se ocupă de facturare și de urmărirea încasărilor.


3. Centralizarea și gestionarea eficientă a contractelor:

Un alt aspect critic al managementului serviciilor profesionale îl reprezintă gestionarea contractelor. O soluție precum OnBase centralizează toate contractele într-un singur loc, facilitând accesul la informații și monitorizarea termenilor și a obligațiilor contractuale. Acest lucru te ajută să eviți riscurile asociate cu neconformitatea și să asiguri o comunicare eficientă între părțile implicate în proiecte.


4. Integrarea cu alte sisteme și platforme:

O soluție de management al serviciilor profesionale, precum OnBase, se integrează ușor cu alte sisteme și platforme utilizate în cadrul organizației, precum CRM, ERP și sisteme de raportare financiară. Această integrare facilitează transferul de informatii si centralizarea tuturor datelor. Nu vrem sa dublam nimic, ci sa acumulam mai multe date pe care sa le folositi pentru a lua decizii mai bune de Business. 

Beneficiile unei Solutii de Professional Services 

Noi folosim intern aceasta solutie, si este ceea ce ne permite sa facem forecasting, sa intelegem care este nivelul de performanta al echipei, si sa fim siguri ca incasam banii la timp, si ca nu uitam de contracte sau facturi. El ne notifica, el ne asista, si toti il folosim cu usurinta. 

Plus ca in ziua de azi aceste sisteme sunt atat de usor de folosit incat adoptia este garantata. 

Descopera alte solutii Generale de Business in brosura noastra!