Back to all articles

Contracts management in 10 zile!

Ce poate face o solutie de Contracts Management implementata in zece zile?

Contracts management in 10 zile!
Written by Andrei Negulescu on Jun 06, 2023

Ce este o aplicație de management al contractelor?

Una dintre marile provocări în adoptarea soluțiilor IT este că acestea sunt adesea greu de imaginat. E ca și cum am încerca să înțelegem ce face un artist înainte de a vedea pictura sa. Deci, să pictăm o imagine clară a ceea ce o aplicație de management al contractelor poate face pentru afacerea ta.

O aplicație de management al contractelor este un sistem digital care stochează, organizează și urmărește toate contractele unei organizații. Cu alte cuvinte, este un depozit centralizat unde puteți găsi orice contract, oricând, fără a căuta prin sute de dosare sau fără a trece prin stive de hârtie, sau foldere de OneDrive. 

Care sunt funcționalitățile sale cheie?

Stocare Documente: Toate contractele dvs. sunt stocate într-un loc sigur și accesibil. Nu mai pierdeți timpul căutând documente sau îngrijorându-vă de pierderea lor.

Căutare Avansată: Aveți posibilitatea de a căuta rapid prin toate contractele dvs., utilizând cuvinte cheie, date, părți implicate sau orice alt tip de metadate asociate documentului.

Indexare Automată: Odată încărcat în sistem, fiecare contract este indexat automat, astfel încât informațiile relevante să fie ușor de găsit.

Relații Documente: Fiecare contract poate fi legat de alte documente relevante - oferte, comenzile de cumpărare, facturile etc. Acest lucru înseamnă că aveți un istoric complet și clar al fiecărui contract.

Cum vă poate ajuta o astfel de aplicație?

Beneficiile unei aplicații de management al contractelor sunt numeroase. De la economisirea timpului, până la reducerea riscurilor, eficiență sporită, economii financiare și conformitate și auditabilitate mai ușoare. În plus, un astfel de sistem poate fi implementat în doar 10 zile. Da, ați auzit bine, doar 10 zile.

Imaginea este clară acum? Nu ești curios să vezi ce altceva poate face o aplicație de management al contractelor pentru afacerea ta? Dacă răspunsul este da, atunci haide să discutăm.

Altfel, uite un studiu de caz despre cum o mare organizatie din Romania foloseste aceasta aplicatie.